Φανατικός μπασκετικός, λίγους μήνες πριν, ο Barack Obama είχε απαθανατιστεί στις κερκίδες του Cameron Indoor Stadium να παρακολουθεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους αγώνες της φετινής χρονιάς στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, μεταξύ των Duke και των North Carolina. Τότε, του είχαμε πλέξει για τη στιλιστική του επιλογή να συνθέσει ένα total black casual look, φορώντας flight bomber jacket.

Και η παρέλαση των cool πανωφοριών συνεχίζεται από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο.

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, οι Toronto Raptors υποδέχτηκαν τους Golden State Warriors στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς για τους τελικούς του NBA και ο Obama ήταν μεταξύ των VIP θεατών. Casual, αλλά κομψός, απέδειξε για ακόμη μία φορά το καλό του γούστο και την αδυναμία του στα τζάκετ. Αυτή τη φορά, προτίμησε ένα δερμάτινο μπουφάν σε ένα old school σχέδιο.

Αντί για το πολυφορεμένο moto leather jacket, επέλεξε το fatigue, που έχει επιρροές από τα στρατιωτικά σακάκια -εξ' ου οι τσέπες στο στέρνο, η έμφαση στους ώμους και η μινιμαλιστική γραμμή.

Το στιλιστικό μάθημα του Barack Obama: Μην διαλέγεις ποτέ εκείνο το πανωφόρι που σε εντυπωσιάζει πιο πολύ, αλλά αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου. Τον φαντάζεσαι με δερμάτινο μπουφάν μοτοσικλετιστή αλά Marlon Brando;