Τα sneakers των αθλητών του Roland Garros

Nike και adidas, τα πιο δημοφιλή sports brands. Αναμενόμενο.

Κορυφαίοι αθλητές, μεγάλες επιδόσεις, κομψές στιλιστικές επιλογές -η μινιμαλιστική αισθητική του τένις ανέκαθεν ξεχώριζε για την κλασική φινέτσα της-, κυρίως όσον αφορά τις προτιμήσεις τους στα sneakers. Είναι άλλωστε, μετά τη ρακέτα, το δεύτερο σημαντικότερο "όπλο" τους στον δρόμο για τη νίκη.

Ακολουθούν τα sports brands και τα μοντέλα που επέλεξαν οι 6 αθλητές που πέρασαν στους "8", αλλά και ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς.


Η προημιτελική φάση του Roland Garros ολοκληρώνεται σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουνίου, στο Παρίσι, με το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Novak Djokovic, να παίζει με το Νο5, Mischa Zverev και τον Dominic Thiem με τον Karen Khachanov. Είχε προηγηθεί η νίκη του Rafa Nadal επί του Kei Nishikori και του Roger Federer επί του Stanislas Wawrinka, που απέκλεισε τον Τσιτσιπά στη φάση των "16".


Roger Federer - Nike Court Air Zoom Steam X

Τα sneakers των αθλητών του Roland Garros

Ένας ακόμη φανατικός οπαδός του μεγαλύτερου sports brand στον πλανήτη είναι ο Federer, που προτίμησε ένα σχέδιο, όπως το Nike Court Air Zoom Vapor X, ιδανικό για ανάλαφρη ταχύτητα και απόλυτο έλεγχο σε σκληρά γήπεδα, χάρη στη μονάδα Nike Zoom Air -ελαστική αντικραδασμική προστασία- και το σύστημα Dynamic Fit -σταθερή εφαρμογή.

ΣΝΙΚΕΡΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

Rafa Nadal - Nike Air Zoom Cage 3 Glove

ΝΑΔΑΛ ΣΝΙΚΕΡΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

Λάτρης της Nike και της μόδας, ο Rafa επέλεξε ένα μοντέλο ειδικά φτιαγμένα για εκείνον που φέρει τη λέξη "Rafa" και το χαρακτηριστικό λογότυπό του στο ύψος της φτέρνας. Πολύχρωμο, με φερμουάρ αντί για κορδόνια, το Nike Air Zoom Cage 3 Glove είναι προσφέρει στήριξη και ανθεκτικότητα στα χωμάτινα γήπεδα. Η ανθεκτική επικάλυψη από συνθετικό υλικό εξασφαλίζει ανάλαφρη στήριξη και ευελιξία στα κατάλληλα σημεία, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο κλιπ φτέρνας σταθεροποιεί το πόδι στις πλευρικές κινήσεις.

ΣΝΙΚΕΡΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

Novak Djokovic - Asics Court FF ™ Novak

ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΣΝΙΚΕΡΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

Η Asics συνεργάστηκε με τον Djokovic για τη δημιουργία ενός ζευγαριού sneakers που προσφέρει άνεση και ελευθερία στην κίνηση, αλλά ταυτοχρόνως σταθερότητα σε κάθε βήμα. Το πέτυχαν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από το Court FF ™, που κυκλοφορεί σε πορτοκαλί και μπλε χρώμα.

ΣΝΙΚΕΡΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς - adidas Solecourt Boost Clay

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΝΙΚΕΡΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

Το ζευγάρι που φόρεσε ο Έλληνας τενίστας διαθέτει την καλύτερη τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής η adidas, για ασύγκριτη επιστροφή ενέργειας: Όσο περισσότερη ενέργεια ασκείς, τόσο περισσότερη σου επιστρέφει. Μάλιστα, το Solecourt Boost Clay μέσα από την τεχνολογία Adituff κατά της τριβής, αγκαλιάζει το μπροστινό και μεσαίο τμήμα του ποδιού για προστασία από το σύρσιμο στα σερβίς, βολέ και τις δύσκολες πλάγιες κινήσεις.

ΣΝΙΚΕΡΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

Το ίδιο μοντέλο της adidas εμπιστεύεται και ο Dominic Thiem.

ΣΝΙΚΕΡΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

Mischa Zverev - adidas Adizero Ubersonic 3.0 Clay

ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ ΣΝΙΚΕΡΣ

Το ελαφρύ επάνω μέρος του Adizero Ubersonic 3.0 Clay έχει σταυρωτό νήμα και αγκαλιάζει το πόδι για σταθερή εφαρμογή. Η υποστηρικτική πλατφόρμα προσθέτει σταθερότητα στις δυναμικές επιθέσεις. Η ενδιάμεση σόλα απορρόφησης κραδασμών στηρίζει κάθε σου άλμα, ενώ η εξωτερική σόλα αντέχει και στα πιο δυναμικά παιχνίδια σε χωμάτινα γήπεδα.

ΣΝΙΚΕΡΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

Karen Khachanov - Nike Court Air Zoom Vapor X

ΣΝΙΚΕΡΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

Παρόμοιο μοντέλο με αυτό του Federer, το Nike Court Air Zoom Vapor X του Khachanov προσφέρει επίσης σταθερή εφαρμογή και αντικραδασμική προστασία, αλλά και προστασία στις υψηλές ταχύτητες: Το πλαίσιο πέλματος από TPU σε όλο το μήκος αγκαλιάζει το εξωτερικό μέρος του ποδιού, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη σταθερότητα σε κάθε κίνηση.

ΣΝΙΚΕΡΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα