Σε έναν κόσμο που βασιλεύει η σύγκριση σε όλα τα επίπεδα, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μεγεθύνουν το πρόβλημα, υπάρχει ένα brand που μας προσκαλεί φέτος το καλοκαίρι να αγαπήσουμε τη μοναδικότητά μας και όλα εκείνα τα στοιχεία που μας κάνουν ξεχωριστούς. Να είμαστε ο εαυτός μας, χωρίς όρους, ασχέτως αν εκπληρώνουμε οποιαδήποτε κοινωνική προσδοκία και να ξεκινήσουμε να το εκφράζουμε πρώτα απ' όλα από τον τρόπο που ντυνόμαστε.

"Πες ΝΑΙ στη νέα σεζόν" είναι το motto της νέας καμπάνιας της Tom Tailor για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019, με τις συλλογές της να διακρίνονται για το athleisure στυλ τους.

Αγκαλιάζοντας με θάρρος το χρώμα, τα prints και τα ελαφρά υλικά, τα ρούχα της αντρικής σειράς αποπνέουν ένα αίσθημα ευεξίας, χωρίς να χάνουν την κομψότητά τους: Το λινό υψηλής ποιότητας συνδυάζεται με το δροσερό βαμβάκι και τα ανοιχτόχρωμα denim, την ώρα που το καλοκαιρινό καρό συναντούν τις ρίγες. Αντιανεμικά μπουφάν και παρκά είναι απαραίτητα για καθημερινές casual εμφανίσεις, όταν φυσά δροσερό αεράκι.

Στο ίδιο ύφος κινείται και η συλλογή Tom Tailor Denim, που χαρακτηρίζεται επίσης από τη ρετρό τάση του athleisure και επικεντρώνεται σε εντυπωσιακά streetstyle στοιχεία και νέα σχέδια denim.


Κεντρική διάθεση: Shop & Trade (Πειραιώς 222, Ταύρος , Αθήνα). Πληροφορίες: 210 3408400.