Το πειραγμένο safari look του David Beckham

Ένα από τα πιο καλοκαιρινά στυλ ντυσίματος που άνετα φοριέται και το φθινόπωρο.

Λευκό, μπεζ, εκρού, ταμπά, καμηλό, χακί, πράσινο, καφέ. Η παλέτα που συνθέτει ένα από τα πιο κλασικά και σοφιστικέ καλοκαιρινά στυλ ντυσίματος, το safari look, που αγαπά τα γήινα και ουδέτερα χρώματα και τους συνδυασμούς αυτών. Αν και προτιμάται τους ζεστούς μήνες, πρόκειται για μία τάση μόδας που άνετα μπορεί να υιοθετηθεί και το φθινόπωρο, όσο ο καιρός είναι γλυκός και ξηρός.

Ένα ακόμα κατεξοχήν καλοκαιρινό look είναι το ναυτικό, το γνωστό navy, με τη μαρινιέρα και το πάντρεμα κυρίως λευκών με σκούρο μπλε κομματιών να πρωταγωνιστούν.

Ανακατεύοντας την τράπουλα του στυλ, όπως αρέσκεται να κάνει τις περισσότερες, ο David Beckham -ποιος άλλος;- πραγματοποίησε πέρσι τέτοιο καιρό στις διακοπές του με τη σύζυγό του, Victoria, τον Elton John και τον σύζυγό του, David Furnish, μία (διαχρονική) εμφάνιση που ενώνει τις δύο παραπάνω τάσεις με τον πιο απλό και στιλάτο τρόπο: μπεζ κοντομάνικο πουκάμισο με κουβανέζικο γιακά, λευκή φανέλα, cropped, υφασμάτινο παντελόνι σε navy blue απόχρωση και καφέ σουέντ πλεκτή ζώνη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Ουσιαστικά ο Bekcs έχτισε ένα πειραγμένο safari look, αντικαθιστώντας τη συνηθισμένη επιλογή του χακί ή μπεζ παντελονιού με ένα μπλε.


Κεντρική φωτογραφία © AURELIEN MEUNIER 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.