Κανείς δεν είχε πιο cool στυλ στα 90s από τον Samuel L. Jackson

Ο ηθοποιός που έκανε μόδα την τραγιάσκα στο κόκκινο χαλί.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 11 Σεπτεμβρίου 2019

Πριν από μερικούς μήνες, γράφαμε για αυτήν εδώ την έρευνα. Ένας αλγόριθμος, αφού "εκπαιδεύτηκε" με ταινίες που εμφανίζονται να είναι οι πιο επιδραστικές με βάση το IMDB, διερεύνησε ποιοι είναι οι πιο επιδραστικοί ηθοποιοί στο Χόλιγουντ, τοποθετώντας τον Samuel L. Jackson στην κορυφή του παγκόσμιου σινεμά. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε -βασικά διαφωνούμε, αλλά δεν είναι της παρούσης να προβούμε σε ανάλυση-, το σίγουρο είναι ότι η επιδραστικότητα του 69χρονου Αμερικανού δεν εξαντλείται στα όρια της υποκριτικής τέχνης, αλλά αγγίζει και εκείνα της μόδας. Συγκεκριμένα, της μόδας των θρυλικών 90s, που η σύγχρονη αντρική γκαρνταρόμπα τη νοσταλγεί στις μέρες με πάθος.

Κανείς δεν είχε πιο cool στυλ στα 90s από τον Samuel L. Jackson

Ο Samuel L. Jackson ανέκαθεν διέθετε ένα cool προσωπικό στυλ, που ήταν ανοιχτό στους πειραματισμούς και τα παλιομοδίτικα κομμάτια. Μεταξύ αυτών, η τραγιάσκα, την οποία δεν αποχωριζόταν ούτε στο κόκκινο χαλί, παντρεύοντας την ακόμα και με κοστούμι, την ώρα που η πλειοψηφία των συναδέλφων του φορούσε σμόκιν.

ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ

Μία 20ετία και κάτι μετά, ο "Shaft" έχει εξελίξει σε τέτοιο βαθμό τον συνδυασμό καπέλου με κοστούμι, που τόλμησε να φορέσει τον περασμένο χειμώνα σε επίσημη εμφάνισή του μάλλινο σκούφο με κοστούμι και να δείχνει στιλάτος. 

ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ

Φωτογραφίες © Getty Images

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα