Ο Jude Law βρήκε το προσωπικό του στυλ

Τουλάχιστον στο κόκκινο χαλί με το μεταξωτό μαντήλι να αποτελεί πλέον το αξεσουάρ - σήμα κατατεθέν του.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 05 Σεπτεμβρίου 2019

Χωρίς ρούχα, ρίχνει το ίντερνετ -ποιος μπορεί να ξεχάσει τη σκηνή από την πολυαναμενόμενη σειρά The New Pope του Paolo Sorentino με το λευκό speedo στην παραλία; Με ρούχα, ο Jude Law στα 46 του χρόνια φαίνεται να έχει βρει το προσωπικό του στυλ, τουλάχιστον όσον αφορά τις επίσημες εμφανίσεις του.

Η γκαρνταρόμπα του στο κόκκινο χαλί δεν περιλαμβάνει τον συνηθισμένο αντρικό, ενδυματολογικό συνδυασμό των χολιγουντιανών συναδέλφων του: κοστούμι ή σμόκιν με πουκάμισο και γραβάτα ή παπιγιόν. Αντ' αυτού, ο Βρετανός επιλέγει σχεδόν πάντα casual κοστούμια σε άνετη, για την ακρίβεια φαρδιά, γραμμή, τα οποία ταιριάζει με t-shirt κοντομάνικο ή μακρυμάνικο και μεταξωτό μαντήλι.

Ο Jude Law βρήκε το προσωπικό του στυλ

Το τελευταίο μάλιστα έχει αναχθεί στο αξεσουάρ - σήμα κατατεθέν του, με το πουά σχέδιο να αποτελεί την αγαπημένη του επιλογή.

ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι δύο τελευταίες εμφανίσεις του στο 76ο Φεστιβάλ της Βενετίας σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις. Στην πρώτη εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι, λευκό t-shirt και ασπρόμαυρο πουά μαντήλι και στη δεύτερη με σκούρο μπλε κοστούμι, λευκό t-shirt και μαντήλι με το ίδιο μοτίβο σε άλλη απόχρωση. 

Ένας εύκολος τρόπος να εντάξεις το συγκεκριμένο αξεσουάρ στο καθημερινό σου στυλ είναι ακολουθώντας το παράδειγμα του Jude Law, αλλά αντικαθιστώντας το παντελόνι κοστουμιού με τζην ή chino. 


Φωτογραφίες © Getty images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα