Ο Tom Cruise ήταν ο βασιλιάς του tailoring στα 80s

Θυμόμαστε τις πολύ μπροστά από την εποχή τους επιλογές του ηθοποιού σε κοστούμια, πουκάμισα και αξεσουάρ.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 24 Σεπτεμβρίου 2019

Το χρώμα του χρήματος, Κοκτέιλ, Ο άνθρωπος της βροχής, Οι σκοτεινές μπίζνες ενός πρωτάρη, Γεννημένος την 4η Ιουλίου. Τη δεκαετία που ο Tom Cruise γύρισε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ταινίες της φιλμογραφίας του, υποδυόμενος ρόλους που σύστησαν το ταλέντο του στο Χόλιγουντ με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, πραγματοποίησε τις ίσως πιο στιλάτες εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ εδώ και 57 χρόνια.

Τα 80s ήταν μία πολύ καλή στιγμή για το στυλ του Αμερικανού ηθοποιού, κυρίως χάρη στις πολύ μπροστά από την εποχή τους tailoring επιλογές του: στον πειραματισμό με τα χρώματα και τα σχέδια σε κοστούμια και πουκάμισα, όπως επίσης και στα αξεσουάρ.

Ο Tom Cruise ήταν ο βασιλιάς του tailoring στα 80s
Το 1985 στον γάμο του Sean Penn με την Madonna: μπλε κοστούμι με printed πουκάμισο και aviators γυαλιά ηλίου, το ζευγάρι που έγραψε ιστορία στο Top Gun.
ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ
Το 1986, στην πρεμιέρα της ταινίας "Το χρώμα του χρήματος" στην Νέα Υόρκη: ασπρόμαυρο printed κοστούμι με λευκό t-shirt και μαύρη δερμάτινη ζώνη με ασημένια αγκράφα. 
ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ
Την ίδια χρονιά σε βραδινή έξοδο με την τότε σύζυγό του, Mimi Rogers: σπασμένο κοστούμι με λευκό λινό σακάκι σε φαρδιά γραμμή, συνδυασμένο με μπεζ πουκάμισο και παντελόνι. 
ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ
Ξανά το 1986, αυτή τη φορά στην πρεμιέρα της ταινίας "Το χρώμα του χρήματος" στο Λος Άντζελες: ασπρόμαυρο ριγέ κοστούμι με λευκό πουκάμισο και κολιέ αντί της κλασικής γραβάτας. 

Από: Esquire UK 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.