Η Uniqlo "κατάγεται" από την Ιαπωνία και είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες ένδυσης αυτή τη στιγμή στον κόσμο, δημοφιλής για το πρακτικό, ποιοτικό και προσιτό στυλ της. Ο Jonathan Anderson είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Βρετανούς σχεδιαστές, ιδρυτής του label, JW Anderson, που εμπνέεται από από τη βρετανική κουλτούρα και μόδα. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2017, λανσάροντας μία συλλογή γεμάτη καρό και τουίντ δημιουργίες, που πάντρευαν το βρετανικό στυλ με τον ιαπωνικό μινιμαλισμό.

Φέτος, στην 4η κατά σειρά σύμπραξή τους, παρουσιάζουν την εμπνευσμένη από τη βρετανική ύπαιθρο "The Great British Outdoors" collection και προτείνουν για τον φετινό χειμώνα κατεξοχήν casual κομμάτια, όπως είναι τα φανελένια πουκάμισα και τα μάλλινα πουλόβερ, συνδυασμένα σε workwear και smart casual looks.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συλλογής είναι το outerwear: από τα φουσκωτά μπουφάν μέχρι τα φιλς τζάκετ και τα μάλλινα παλτό. Ξεχωρίζουν επίσης τα κοτλέ παντελόνια και σακάκια, τα καρό παντελόνια κοστουμιού, τα κομψά cargo και οι πλεκτοί σκούφοι και τα μακριά κασκόλ. 

Από: Esquire IT