Η αποθέωση του streetwear από την οικογένεια Beckham

Δύο διαφορετικά casual looks με sportswear και χιπ χοπ αναφορές από τους David και Romeo.

Ένα όνομα, μία οικογένεια, ένα brand. Οι Beckhams δεν είναι μόνο μία από τις πιο διάσημες και στιλάτες οικογένειες στην Βρετανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και ένα τεράστιο fashion brand, χάρη στο απαράμιλλο στυλ τους. Συγκεκριμένα, ο καθένας έχει το δικό του όνομα στον χώρο της μόδας: από τον πατέρα David και την μητέρα Victoria μέχρι τον μεγαλύτερο γιο, Brooklyn και αισίως τον αμέσως επόμενο, τον 17χρονο Romeo.

Ο David και ο Romeo βρέθηκαν πρόσφατα στις κερκίδες των Λος Άντζελες Λέικερς παραδίδοντας μαθήματα streetwear, του στυλ που έγινε μόδα στα 90s, αποθεώνοντας το casual ντύσιμο και μεταφέροντάς το από τον δρόμο στα ντεφιλέ.

Η αποθέωση του streetwear από την οικογένεια Beckham

Οι δύο τους υιοθέτησαν την εν λόγω τάση μέσα από δύο διαφορετικά looks: Ο πρώτος επένδυσε σε ένα total black σύνολο με sportswear επιρροές (μαύρο hoodie από τον Ιάπωνα σχεδιαστή Yohji Yamamoto και μαύρο τζην παντελόνι), ενώ ο δεύτερος σε ένα outfit με χιπ χοπ αναφορές (baseball cap, t-shirt με αθλητική φανέλα, μαύρο παντελόνι).

Το πιο σημαντικό όμως εκτός από τους ενδυματολογικούς συνδυασμός των δύο, είναι ότι με τις εμφανίσεις τους υπογράμμισαν τη σημασία του να ντύνεται κανείς όχι μόνο βάσει προσωπικού γούστου, αλλά και ηλικίας.


Φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.