Πρώτη ματιά στα Air Jordan 1 του οίκου Dior

Η συνεργασία του γαλλικού οίκου με την Nike παντρεύει την υψηλή ραπτική με την κουλτούρα των sneakers.

Αν υπάρχουν τρεις σχεδιαστές/καλλιτεχνικοί διευθυντές αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία της μόδας που να υπηρετούν το αντρικό στυλ με τον πιο out of the box τρόπο, αναμιγνύοντας το high-end με το streetwear, απορρίπτοντας το διαχωρισμό των αντρικών και γυναικών κομματιών και δείχνοντας τον δρόμο του μέλλοντος, αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Virgil Abloh (Louis Vuitton), Simon Porte Jacquemus (Jacquemus) και Kim Jones (Dior Men). Ο τελευταίος, που βρίσκεται στο τιμόνι του αντρικού τμήματος ένδυσης του γαλλικού οίκου εδώ και 18 μήνες, παρουσίασε πριν λίγες μέρες αν όχι το καλύτερο, σίγουρα ένα από τα καλύτερα fashion shows της χρονιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior) on

Το λανσάρισμα της pre-fall 2020 men collection έλαβε χώρα στις 3 Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι και ήταν εμπνευσμένη από τα χρώματα, τη φύση και το design της Αβάνας και της Κούβας, σηματοδοτώντας μάλιστα τη συνεργασία του Dior με τον Shawn Stussy του streetwear brand Stussy όσον αφορά στο κομμάτι της ένδυσης και με το Jordan Brand της Nike για εκείνο της υπόδησης. Το αποτέλεσμα της δεύτερης είναι τα Air Jordan 1 High OG Dior.

Πρώτη ματιά στα Air Jordan 1 του οίκου Dior

Πρόκειται για ένα λευκό-γκρι του πάγου μοντέλο made in Italy, φτιαγμένο από το ίδιο δέρμα που χρησιμοποιεί ο οίκος για τις τσάντες, με το μονόγραμμα του να "γεμίζει" το logo της Nike.

Dior Air Jordan 1

"Μου αρέσει να μπερδεύω διαφορετικές ιδέες και στυλ που προέρχονται από διαφορετικά brands με ιστορία και να δημιουργώ κάτι νέο που ενώνει το παρελθόν με το παρόν και κοιτάζει το μέλλον", ανέφερε ο Jones.

Τα Air Jordan 1 High OG Dior θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου Dior τον Απρίλιο του 2020.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.