Βασισμένο σε μία ταχύτατη και υπερσύγχρονη πλατφόρμα, το clodist.gr είναι το e-shop σύμμαχος των αντρών στο καθημερινό τους ντύσιμο, καθώς εγγυάται το πιο εύκολο και ανέμελο shopping χωρίς ουρές και αναμονή. Αποτελεί συνεπώς την καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις για να γλιτώσεις την κοσμοσυρροή που υπάρχει αυτή την περίοδο στα καταστήματα λόγω της εορταστικής περιόδου. Να επιλέξεις άνετα και να αγοράσεις γρήγορα τα δώρα που θέλεις για φίλους και συγγενείς, αλλά και για τον εαυτό σου για να ανανεώσεις το προσωπικό σου στυλ.

Στην πλατφόρμα του clodist.gr θα ανακαλύψεις πλήρεις συλλογές ενδυμάτων και υποδημάτων σε brands, όπως Camel Active, Hugo Boss, Blend, Superdry, τα θρυλικά πουκάμισα Seidensticker και Jacques Britt μαζί με μία τεράστια ποικιλία σε αντρικά αξεσουάρ: από γραβάτες, ποσέτ και μανικετόκουμπα μέχρι τσάντες, σακ βουαγιάζ και πορτοφόλια.

Χρηστικές πληροφορίες που απλοποιούν ακόμα περισσότερο το shopping στο clodist.gr.

  • Οι αγορές μπορούν να γίνουν με όλες τις μεθόδους πληρωμής: αντικαταβολή, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με PayPal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να σε βοηθήσει τηλεφωνικά σε κάθε σου στιλιστική ή άλλη απορία που αφορά το shopping στο clodist.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:30 στο 210 8060646.
  • Είναι σαν να ψωνίζεις σε κατάστημα, καθώς υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης εντός Αττικής για παραγγελίες μέχρι τις 12:00.