Το ορειβατικό στυλ του David Beckham

Ο Becks κατάφερε παρά το βαρύ κρύο να παραδώσει στιλιστικά μαθήματα για άλλη μία φορά.

Ο David Beckham αποτελεί πηγή έμπνευσης για το αντρικό στυλ εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, παρότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, παραμένει πάντοτε στη δημοσιότητα, κυρίως μέσα από τις επίσημες (αλλά και ανεπίσημες) εμφανίσεις του. Τα καταφέρνει περίφημα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες: Είτε παρακολουθεί το fashion show του Dior Men επιλέγοντας metallic tailoring, είτε βλέπει έναν αγώνα NBA φορώντας streetwear

Πολύ πρόσφατα, βέβαια, βρέθηκε αντιμέτωπος με μία πολύ δύσκολη στιλιστική αποστολή. Το βαρύ κρύο που επιβάλλει ορειβατικό ντύσιμο δεν είναι ακριβώς ιδανικό για να διατηρήσει κανείς ένα άψογο στυλ που υπακούει στις σημερινές επιταγές της μόδας. Ο Becks, όμως, τα κατάφερε εκεί που οι περισσότεροι πραγματικά θα τα έκαναν θάλασσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Τι ακριβώς έκανε; Συνδύασε ένα φουσκωτό μπουφάν κατάλληλο για χιόνια με κίτρινο σκούφο, κασκόλ στο ίδιο χρώμα με το μπουφάν, μαύρο στενό παντελόνι και καφέ ορειβατικά μποτάκια. Φυσικά, επειδή δεν αρκούν μονάχα οι σωστές επιλογές αλλά και ο συνδυασμός τους, ο σκούφος βρέθηκε σε χρωματική αρμονία με τα μποτάκια, τα οποία και δε δίστασε να φορέσει πάνω από το παντελόνι. Κάπως έτσι, μία μάλλον άβολη περίσταση για του στυλ μεταμορφώθηκε σε μία ιδανική ευκαιρία για πολλά likes στο Instagram αφού όπως είναι γνωστό η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

"Ένα πραγματικά υπέροχο Σαββατοκύριακο. Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα μαζί σας" ήταν το μήνυμά του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Τα περισσότερα από 1,3 εκ. likes που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής μιλούν από μόνα τους. Ο David Beckham, λοιπόν, παραμένει το απόλυτο style icon για την αντρική μόδα, ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες.  

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα