Τα νέα sneakers της Nike για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Big in Japan με τα βιώσιμα Vapormax sneakers της συλλογής "Medal Stand".

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 17 Φεβρουαρίου 2020

Το φετινό καλοκαίρι, το Τόκιο θα έχει την προσοχή όλου του πλανήτη στραμμένη πάνω του. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 9 Αυγούστου στην ιαπωνική πρωτεύουσα και θα αποτελέσουν μία πολύ καλή αφορμή για τα πιο διάσημα sports brands παγκοσμίως που αγωνιούν να δείξουν ό,τι πιο καινοτόμο και δημιουργικό διαθέτουν στα ράφια τους.

Η Nike θα είναι ο επίσημος χορηγός της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και θα λανσάρει την Medal Stand collection, που θα αποτελείται από αθλητικά υποδήματα και ρούχα. Κομμάτι της συλλογής θα αποτελεί και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι Vapormax sneakers, το οποίο θα είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα νέα sneakers της Nike για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά εμπριμέ σχέδια και θα φέρει το χαρακτηριστικό Flyknit με την πλεκτή ύφανση, την FlyEase τεχνολογία με τα κορδόνια που επιτρέπουν την ελευθερία κινήσεων και την διαφανή αερόσολα.

NIKE ΣΝΙΚΕΡΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία που τα "πράσινα" VaporMax θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην αγορά, αν και το πιο πιθανό είναι ότι θα κυκλοφορήσουν με την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Συνεργασία της Dirty Laundry και του σωματείου "Ελπίδα" για καλό σκοπό

Η Dirty Laundry συνεργάζεται με το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ για μια limited edition συλλογή με ζωγραφιές παιδιών. Το 100% των εσόδων στηρίζει παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Kissha Jewelry | A New Name in the City, A New Kind of Shine

Ένα δώρο καρδιάς πρέπει να είναι τέλειο. Το τέλειο κόσμημα λοιπόν, είναι Kissha: Φρέσκο, ιδιαίτερο και μοναδικό, όσο premium είναι για εμάς και αποδέκτης του.

H χριστουγεννιάτικη συλλογή του IUMAN είναι τολμηρή, κομψή και απροσδόκητη

Κάθε κομμάτι διηγείται μία ιστορία, σχεδιασμένη για όσους θέλουν να ζήσουν τα Χριστούγεννα με προσωπικότητα και ελαφρότητα.

15 διάσημοι που υπήρξαν μακρυμάλληδες με επιτυχία - ή και όχι

Για κάποιους από αυτούς, δε γνωρίζαμε καν πως είχαν ποτέ τους μακριά μαλλιά.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Paul Smith Loves Barbour: Όταν η βρετανική κομψότητα αποκτά νέο, τολμηρό λεξιλόγιο

Η νέα συλλογή Paul Smith x Barbour AW25 φέρνει μια σύγχρονη ματιά στα εμβληματικά jackets της Barbour, με απρόβλεπτες αποχρώσεις, patchwork λεπτομέρειες και παιχνιδιάρικο βρετανικό ύφος.

H Tom Tailor παρουσιάζει τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025

Η συλλογή FW25 αντλεί έμπνευση από την απλότητα της καθημερινότητας, δίνοντας έμφαση στα ποιοτικά υλικά, τη λειτουργικότητα και τον συνδυασμό πρακτικότητας με στιλ.