No Time to Die: 4 James Bond looks

Ο 007 δεν έχει μόνο καινούργια ταινία, αλλά και γκαρνταρόμπα.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 27 Φεβρουαρίου 2020

Σε κάτι λιγότερο από ενάμιση μήνα, μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της. Ο λόγος για το No Time to Die, τη νέα κινηματογραφική, 25η κατά σειρά, περιπέτεια του James Bond δια χειρός Cary Fukunaga με τον Daniel Craig στον ομώνυμο ρόλο για πέμπτη και τελευταία φορά, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες στις 2 Απριλίου. Όσο λοιπόν ο καιρός πλησιάζει, τόσο περισσότερο ο 007 βρίσκεται στο προσκήνιο, όχι μόνο της ποπ κουλτούρας αλλά και της μόδας. Εξάλλου, ο 007 ήταν ανέκαθεν σύμβολο αρρενωπής κομψότητας και στιβαρού στυλ ακόμα κι όταν ήταν ντυμένος casual – κάτι που βέβαια δεν συνέβαινε συχνά.

Στο No Time to Die ωστόσο οι ισορροπίες στο προσωπικό του στυλ, που είναι συνυφασμένο με τα φίνα κοστούμια σε slim γραμμή και κλασικές αποχρώσεις σαν αυτά που φορούν τα μοντέλα του Tom Ford, φαίνεται να ανατρέπονται με τον Bond να επενδύει σε άνετα σύνολο που υπακούν στους κανόνες του workwear.

No Time to Die: 4 James Bond looks

Ακολουθούν τέσσερα looks του ήρωα, όπως μας αποκαλύφθηκαν από τις αφίσες και τo trailer της ταινίας.

Cool με κοτλέ

ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ NO TIME TO DIE

Για την ακρίβεια, με κοτλέ κοστούμι σε μπεζ απόχρωση και σαφείς 70s επιρροές, συνδυασμένο με chambray πουκάμισο και σουέντ καφέ Chukka boots. Έτσι, τον είδαμε σε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του φιλμ να περπατά στα πλακόστρώτα δρομάκια του ιταλικού χωριού Ματέρα.

Casual με workwear x 2

Με χοντρό μάλλινο πουλόβερ και cargo pants

ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ NO TIME TO DIE

Στο trailer, o Craig εμφανίζεται σε κάποια σκηνή όχι με κοστούμι, αλλά με ένα πρακτικό σύνολο, ιδανικό για τις ζόρικες αποστολές του: λευκή μακρυμάνικη μπλούζα μέσα από χοντρό μάλλινο πλεκτό πουλόβερ, cargo/στρατιωτικό παντελόνι και γάντια. 

Με το ίδιο cargo και Henley shirt

ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ NO TIME TO DIE

Ένα ακόμα workwear look του 007 είναι αυτό στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια της αντρικής μόδας: το Henley shirt στην μακρυμάνικη εκδοχή του με την στρογγυλή λαιμόκοψη -δεν έχει γιακά- και τα συνήθως δύο με πέντε κουμπιά. 

Κομψός με κοστούμι

ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ NO TIME TO DIE

Παρά τις αλλαγές στην εμφάνισή του, είναι πολύ δύσκολο για τον Bond να ξεχάσει τις στιλιστικές του καταβολές. Γκρι κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του με λευκό πουκάμισο, λευκό ποσέτ, μπλε γραβάτα και μαύρα, κοκάλινα γυαλιά ηλίου - το απόλυτα cool sartorial look. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα