Πού πήγε το κοστούμι του James Bond;

Η αφίσα του No Time to Die αποκαλύπτει την αλλαγή-έκπληξη στο στυλ του 007.

Φίνα κοστούμια σε slim γραμμή και κλασικές αποχρώσεις σαν αυτά που φορούν τα μοντέλα του Tom Ford στα ντεφιλέ του οίκου του. Είναι η πανοπλία του James Bond, τα κομμάτια σήμα-κατατεθέν της γκαρνταρόμπας του, ακόμα κι όταν καταδιώκει τους αντιπάλους του και πηδά από κτίριο σε κτίριο. Εκείνα που προσδίδουν την απαραίτητη στιβαρότητα και κομψότητα στο formal look του, ειδικά τα τελευταία χρόνια που τον υποδύεται ο Daniel Craig. Φέτος, όμως, κάτι φαίνεται να αλλάζει στο προσωπικό του στυλ.

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου teaser trailer για το No Time to Die, τη νέα κινηματογραφική, 25η κατά σειρά, περιπέτεια του Βρετανού μυστικού πράκτορα δια χειρός Cary Fukunaga, δόθηκαν στη δημοσιότητα καινούργιες αφίσες που αποκαλύπτουν την αλλαγή-έκπληξη στην εμφάνιση του 007.

Ο Craig εμφανίζεται όχι με κοστούμι, αλλά με ένα casual με workwear επιρροές look που κυριαρχεί χρωματικά το μπλε. Το σύνολο απαρτίζουν μία λευκή μακρυμάνικη μπλούζα μέσα από ένα πλεκτό πουλόβερ, cargo/στρατιωτικό παντελόνι και γάντια. Ένα ντύσιμο σαφώς πιο κατάλληλο για τις ζόρικες καταστάσεις με τις οποίες πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος. 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η εμφάνιση της συμπρωταγωνίστριας του Craig, Lashana Lynch. Η ηθοποιός κρατά τον ρόλο της Nomi, της πρώτης γυναίκας 007.

Πού πήγε το κοστούμι του James Bond;

Πάντως, αν κάτι κρατάμε από τη στιλιστική αλλαγή του Bond, που αποκλείεται να αποχωριστεί εντελώς τα μαύρα σμόκιν και τα ανθρακί κοστούμια του, είναι ότι ακόμα και με αθλητική φόρμα πάλι αψεγάδιαστος θα δείχνει - κι αυτό είναι κάτι που έχει πετύχει ξεκάθαρα ο Daniel Craig.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα