Ο Armie Hammer μόλις επέστρεψε τα ethnic prints στην αντρική μόδα

Tο statement bomber jacket που θα φορεθεί πολύ τη φετινή, ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή σεζόν.

Εξωτικοί προορισμοί, κουλτούρες με άρωμα Ανατολής, έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί, εκκεντρικά σχέδια, ακόμα και κρόσσια και φλουριά. Το ethnic στυλ είναι συνυφασμένο με όλα τα παραπάνω, όπως επίσης και με τις πιο ζεστές ημέρες του χρόνου, ενώ δανείζεται στοιχεία από συγγενικά στυλ όπως είναι το boho, το hippie και το gypsy. Αν και αποτελεί μία από τις διαχρονικές τάσεις, δεν βρίσκεται κάθε σεζόν στο προσκήνιο - έρχεται και παρέρχεται στη βιομηχανία της μόδας. Φέτος, όμως όλα συνηγορούν στο ότι θα είναι ξανά η χρονιά του ethnic trend, όχι μόνο στην γυναικεία ένδυση όπου συναντάται σαφώς πιο συχνά, αλλά και στην αντρική.

Ο Armie Hammer, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην ταινία "Να με φωνάζεις με το όνομά σου" (2018), πραγματοποίησε πρόσφατα μία εμφάνιση που μας υπενθύμισε το ξεχωριστό στυλ που προσδίδουν τα tribal/ethnic prints σε ένα καθημερινό σύνολο.

Ο Armie Hammer μόλις επέστρεψε τα ethnic prints στην αντρική μόδα

Ο 33χρονος επέλεξε να ρίξει στους ώμους του ένα bomber jacket με το χαρακτηριστικό Navajo print στους "ήσυχους" χρωματικούς τόνους του μαύρου, του γκρι και του μπεζ. Επιλογή που αναμφίβολα έδωσε το κάτι παραπάνω στο απλό, casual outfit του, αποτελούμενο από t-shirt μέσα από πουλόβερ και chino παντελόνι. Τίποτα το σπουδαίο δηλαδή, που αυτομάτως όμως αναδείχθηκε σε μία στιλάτη εμφάνιση χάρη στο ιδιόμορφο σχέδιο του τζάκετ. 


Φωτογραφίες © Getty Images 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.