Ο κόσμος που ζούμε δεν είναι ιδανικά πλασμένος κι αυτό είναι κάτι με το οποίο ερχόμαστε αντιμέτωποι σχεδόν καθημερινά. Οι μύθοι, οι προκαταλήψεις και οι στερεοτυπικές συμπεριφορές πρωταγωνιστούν εκεί έξω, γι' αυτό καλό είναι να έχουμε τα μυαλά μας ανοιχτά, αποδεχόμενοι ότι ο κόσμος αλλάζει και προχωρά μπροστά. Ένα μικρό βήμα για σένα, ένα μεγάλο για τον αντρικό πληθυσμό είναι να ξεκινήσεις καταρρίπτοντας ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού: την αντρική περιποίηση προσώπου, μαλλιών και σώματος. 

Συνέχισε να διαβάζεις για να σπάσουμε μαζί 5 στερεοτυπικές αντιλήψεις που δεν σε αφήνουν να γίνεις καλύτερος, αυτός που σου αξίζει.

Μύθος νο1: Η αντρική επιδερμίδα δεν χρειάζεται ούτε καθαρισμό, ούτε ενυδάτωση

Σαν να λέμε δηλαδή ότι διαθέτει κάτι σαν μαγικές ικανότητες και σαν άλλος Χουντίνι μπορεί δια μαγείας να αναζωογονηθεί μόνη της. Μέγα ψέμα, που απορούμε ποιος πιστεύει εν έτη 2020. Η σειρά Hydra Energetic της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς grooming Men Expert της L' Oréal Paris έρχεται για να σου πει την αλήθεια και μόνον αυτήν. Η πλούσια σύνθεσή της με βασικά συστατικά το Guarana και τη βιταμίνη C, εγγυάται να προσφέρει στην επιδερμίδα σου την καθημερινή δόση ενέργειας που χρειάζεται για να την παλέψει στη δύσκολη καθημερινότητα. Τα must προϊόντα που πρέπει να έχεις στο ντουλάπι του μπάνιου σου είναι το Hydra Energetic gel καθαρισμού για καθαρή και αναζωογονημένη επιδερμίδα και την Hydra Energetic 24ωρη ενυδατική κρέμα που θα εφαρμόσεις αμέσως μετά και είναι ιδανική για να εξαλείψει την θαμπή όψη που προκαλεί η κούραση από τη δουλειά και τα ξενύχτια.

Μύθος νο2: Τα σπυράκια και τα σημάδια ταλαιπωρούν μόνο τις γυναίκες

Κι όμως, η ακμή αγαπά τόσο πολύ την αντρική επιδερμίδα, όσο το μπιφτέκι το burger. Ευτυχώς για όλους μας όμως στη σειρά Men Expert της L' Oréal Paris υπάρχει η Hydra Energetic Healthy Look Express Care, μία θαυματουργή κρέμα σε μορφή gel με πολύ ελαφρύ χρώμα, που προσφέρει απόλυτα φυσική κάλυψη - ηρέμησε, δεν είναι make up, θα στο επιβεβαιώσει και η σύντροφός σου. 

 

Μύθος νο3: Τα μαλλιά έχουν ανάγκη μόνο από λούσιμο

Μεγάλο ψέμα - όλοι το ξέρουν αυτό. Αν δεν περιποιηθείς σωστά τις τρίχες του κεφαλιού σου, πώς θα έχεις μία προσεγμένη εμφάνιση; Και όταν λέμε σωστά, εννοούμε με το κατάλληλο για τον τύπο μαλλιών σου σαμπουάν και τα κατάλληλα προϊόντα ενυδάτωσης και styling. Ευτυχώς, στην Barber Club σειρά που λανσάρει η L' Oréal Paris θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να καλύψεις τις ανάγκες σου και να υπερηφανεύεσαι για την περιποιημένη χαίτη σου.

Μύθος νο4: Και τα μούσια από τριμάρισμα, τίποτα άλλο

Ένας ακόμα μύθος, που όποιος τον πιστεύει, αφαιρεί αυτομάτως πόντους από την εικόνα του. Είτε στο πρόσωπό σου στέκει λοιπόν αγέρωχη μία μακριά γενειάδα, είτε ένα πυκνό, κοντοκουρεμένο μούσι, πρέπει να φροντίζεις τις τρίχες καθημερινά για να είναι το αποτέλεσμα καθαρό και γοητευτικό.

Τα τρία βασικά βήματα είναι τα εξής: 

 

 

  1. Λούσιμο με το Barber Club σαμπουάν, που προσφέρει καθαρισμό 3 σε 1, καθώς είναι κατάλληλο για πρόσωπο, μαλλιά και μούσια. 
  2. Ενυδάτωση με το Barber Club έλαιο για πρόσωπο και μούσια, που τιθασεύει, και ενδυναμώνει τις τρίχες, χωρίς να προκαλεί αίσθηση λιπαρότητας.
  3. Styling με την Barber Club Grooming Cream για μούσια και μαλλιά που προσφέρει ελαφρύ κράτημα και φυσικό αποτέλεσμα.

Μύθος νο5: Μυρωδιά του ιδρώτα ίσον βαρβατίλα

Το κλισέ του σκληρού άντρα είναι σήμερα πιο ξεπερασμένο από ποτέ. Όσο πιο macho θέλει να δείχνει κάποιος, τόσο λιγότερο ελκυστικός είναι στα μάτια του αντίθετου φύλου. Λέξεις λοιπόν όπως ιδρωτίλα και βαρβατίλα τις αφαιρείς από το λεξιλόγιό σου. Η καθαριότητα και οι ωραίες μυρωδιές είναι ολόκληρη η αρχοντιά σου. Κάτι που γνωρίζει από πρώτο χέρι τo Carbon Protect 4 in 1 Total Protection 48h Deodorant Spray. Αντίο ιδρώτα, αντίο κίτρινα σημάδια σε t-shirts και πουκάμισα.

Και κάτι τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό: Μην φοβάσαι να νιώσεις ξεχωριστός και μοναδικός. Μόνο τότε θα αντιληφθείς ότι δεν υπάρχουν όρια και ότι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου απέχει μόλις λίγα βήματα από το ντουλαπάκι του μπάνιου σου.


φωτογραφίες Βασίλης Μαντάς