Οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν θα θυμίζουν σε τίποτα εκείνες των προηγούμενων ετών. Η πανδημία του κορονοϊού έχει ανατρέψει τα πάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη και η καραντίνα έχει γίνει η νέα καθημερινότητα όλων· εκείνη που σε παρακίνησε, θέλοντας και μη, να γίνεις ο σεφ της κουζίνας σου, αλλά και ο κομμωτής/μπαρμπέρης των μαλλιών και της γενειάδας σου για να μην κυκλοφορείς σαν τον "Ναυαγό" Tom Hanks ακόμα και αν είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι. Εξάλλου, όλα είναι θέμα ψυχολογίας και μία φροντισμένη εμφάνιση φτιάχνει πάντα τη διάθεση· κάτι που ειδικά φέτος έχεις ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά λόγω της ζοφερότητας της εποχής.

Σ' αυτές τις γιορτές λοιπόν φρόντισε να είσαι στην πένα, παρά τις συνθήκες lockdown που κατά πάσα πιθανότητα θα επικρατούν και κάνε δώρο στον εαυτό σου τα απαραίτητα "εργαλεία" που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό grooming αποτέλεσμα για να σε βρει ο καινούργιος χρόνος στα καλύτερά σου: με περιποιημένα γένια και μαλλιά και απαλλαγμένο από τρίχες σώμα. 

Σύμμαχο στην προσπάθειά αυτή έχεις την Braun, το απόλυτο brand με κορυφαίες ξυριστικές μηχανές, συσκευές περιποίησης γενειάδας, αποτρίχωσης και φροντίδας μαλλιών υψηλής απόδοσης, που θα αναβαθμίσουν τη grooming ρουτίνα σου. Επιλέξαμε τρία από τα πιο σύγχρονα gadgets της αντρικής σειράς της εταιρείας για να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σου και γιατί όχι, εκείνο που θα αποτελέσει το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για τον πατέρα, τον αδερφό ή τον κολλητό σου. 

Braun

Braun MGK 5280

Η ατζέντα του ξυρίσματος αλλάζει μορφή με τη high tech Braun MGK 5280, η οποία αποτελεί το εξελιγμένο επίτευγμα της ολοκληρωμένης αντρικής περιποίησης, που συνδυάζει ευφυώς 9-σε-1 δράσεις. Το στυλιζάρισμα γενειάδας, το ξύρισμα, το κούρεμα μαλλιών, η περιποίηση σώματος, η αφαίρεση τριχών μύτης και αυτιών, μετατρέπονται από χρονοβόρα tasks, σε εύκολες, απολαυστικές περιποιήσεις. Η τεχνολογία Autosensing (μηχανισμός αυτόματης ανίχνευσης τριχών) που διαθέτει αναγνωρίζει και "διαβάζει" τη γενειάδα 13 φορές/δευτερόλεπτο, προσαρμόζοντας αντίστοιχα, την ισχύ του κινητήρα κοπής.

Braun BT5242

Το στυλιζάρισμα γενειάδας πλέον γίνεται με απόλυτη ακρίβεια, με τη Braun BT5242, η οποία ταιριάζει σε οποιοδήποτε μήκος τρίχας, με τεχνολογία Autosensing που προσαρμόζει την ισχύ του κινητήρα κοπής ανάλογα με την πυκνότητα της γενειάδας και με 39 ρυθμίσεις μήκους κοπής σας παρέχει τον απόλυτο έλεγχο του στυλ σας! Διαθέτει κόπτη ακριβείας για περιγράμματα και λεπτομέρειες και κοφτερές λεπίδες που διαρκούν μια ζωή.

 

Braun

 

Braun 50-B4650cs

Η απόλυτη ξυριστική μηχανή Braun 50-B4650cs έχει σχεδιαστεί με 3 ευέλικτες λεπίδες, για πιο αποτελεσματικό, βαθύ και εύκολο ξύρισμα, σε πρόσωπο και σώμα. Μπορεί με μια κίνηση να μεταμορφωθεί σε μηχανή για περιποίηση σώματος (body grooming) ή σε μηχανή για περιποίηση γενειάδας (beard trimmer). Με το σύστημα EasyClean παρέχει, εύκολο και γρήγορο καθαρισμό χωρίς να αφαιρείται η κεφαλή ξυρίσματος, ενώ είναι 100% αδιάβροχή για χρήση Wet&Dry.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, όποιο κι αν είναι το δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, να θυμάσαι ότι τα φετινά Χριστούγεννα τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά μαζί με την αγάπη, τα χαμογέλα -έστω και κρυμμένα πίσω από την μάσκα- και το καλό πλύσιμο των χεριών.