CK Everyone, ένα άρωμα για όλ@

Φοριέται από όλες, όλους και όλ@, έχει vegan σύνθεση και ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Το gender-neutral άρωμα CK Everyone, με την περιβαλλοντική συνείδηση, φέρνει τη βιομηχανία της ομορφιάς, της περιποίησης και των αρωμάτων ένα βήμα πιο κοντά στη γενικευμένη χρήση ασφαλών, κυκλικών και υπεύθυνων πρώτων υλών. Σε αυτό, συνεχίζει να ζει το 'επαναστατικό πνεύμα' του πρώτου CK One, του eau de toilette που κατάφερε μια τομή στην ιστορία της αρωματοποιίας, ενώ η 'στιλιστική' λεπτομέρεια του 'λάστιχου' που κοσμεί το μπουκάλι του, παραπέμπει στα εικονικά εσώρουχα του brand.

Μια ωδή στο προσωπικό ύφος

Η καμπάνια του νέου αρώματος, που σκοπό έχει να αποτίνει φόρο τιμής στο προσωπικό ύφος και την ελευθερία της ατομικής έκφρασης, φωτογραφήθηκε από τον Βρετανό φωτογράφο μόδας Glen Luchford, με τη συμμετοχή πολλών δημιουργικών καλλιτεχνών, που δεν δεσμεύονται από τα όρια, τις κοινωνικές προκαταλήψεις ως προς το φύλο και τους κάθε είδους ορισμούς.

CK Everyone, ένα άρωμα για όλ@Calvin Klein

Με οδηγό την προσωπική ελευθερία

Τα αρχικά CK πάντα προκαλούσαν στο συλλογικό ασυνείδητο μια σύνδεση με το 'μοδικό' σύμπαν του οίκου Calvin Klein, αλλά και με την απελευθέρωση από τα προκάτ αισθητικά πρότυπα και τα καθορισμένα φύλα

Από το 1994 το CK One, η no-gender δημιουργία του αρωματοποιού Alberto Morillas, με την εξαίσια αρωματική της υπογραφή που απέπνεε τη μυρωδιά των κίτρων, χαρακτήρισε όλες τις επόμενες εκδόσεις του αρώματος που ακολούθησαν.

Ο αρωματικός του χαρακτήρας

Επόμενο, λοιπόν, το CK Everyone να ανήκει και αυτό στην ίδια 'κιτρώδη' αρωματική οικογένεια, που διαφεύγει τον εγκλωβισμό τού να απευθύνεται σε ένα μόνο φύλο και διεγείρει τις αισθήσεις χάρη στο οργανικό αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του.

> Διάβασε ακόμα: Σπουδαία αντρικά αρώματα για να ψεκαστείς μέχρι το καλοκαίρι

Στην καρδιά του, βρίσκουμε υδάτινες νότες, όπως και τη μυρωδιά του μπλε τσαγιού. Στη βάση του το μασκ, το ξύλο κέδρου, το άμπερ και το πατσουλί τού χαρίζουν διάρκεια. Στην ουσία, έχουμε, λοιπόν, να κάνουμε με ένα φρέσκο, καθαρό, χωρίς φύλο και vegan άρωμα, που έχει φτιαχτεί σε ποσοστό 77% από υλικά φυσικής προέλευσης.

> Διάβασε ακόμα: Ωδή στο Old Spice

Σεβασμός στο περιβάλλον και κυκλική οικονομία

Το μπουκάλι και το packaging του αρώματος δημιουργήθηκαν από ανακυκλώσιμα υλικά, που αντικατοπτρίζουν την καθαρότητα και την απλότητα του προϊόντος.

Το καθαρό γυαλί του μπουκαλιού περιλαμβάνει σε ποσοστό 10% ανακυκλωμένα υλικά που έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της χρήσης τους, ενώ το ίδιο το μπουκάλι μπορεί να ανακυκλωθεί μετά την αφαίρεση του dispenser και του λάστιχου.

Όσον αφορά το χαρτόνι του packaging, αυτό περιλαμβάνει σε ποσοστό 30% ανακυκλωμένα υλικά που έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της χρήσης τους.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.