Παραδόξως το νέο κούρεμα του Neymar δεν είναι τόσο χάλια

Σωστή προετοιμασία λίγο πριν τους 8 του Μουντιάλ.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 02 Ιουλίου 2018

Ψέματα δεν θα πούμε, ούτε θα κρυφτούμε πίσω από τα δάχτυλό μας. Άλλωστε, ο κόσμος το 'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ότι ο Neymar είναι ο ίσως μεγαλύτερος κάγκουρας του σύγχρονου ποδοσφαίρου, επιβεβαιώνοντας το ρητό: τα λεφτά δεν αγοράζουν, όχι την ευτυχία, αλλά το στυλ. Όσα "μύρια" κι αν βάλει στην τσέπη του, ο 26χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός δεν θα μάθει ποτέ πώς να ντύνεται στιλάτα και εμπνευσμένα -όσο κι αν προσπαθεί, Beckham δεν θα γίνει-, αλλά και πώς να δείχνει γοητευτικός με τις hairstyle επιλογές του. Αυτό το τελευταίο το επιβεβαίωσε πρόσφατα, όταν εμφανίστηκε στην έναρξη του φετινού Μουντιάλ με ξανθό μπουκλωτό τσουλούφι, το οποίο απ' ό,τι φαίνεται αποχωρίστηκε.

Παραδόξως το νέο κούρεμα του Neymar δεν είναι τόσο χάλια

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με ολοκαίνουργιο κούρεμα, που παραδόξως δεν περιλαμβάνει ούτε ντεκαπάζ, ούτε βαφή, ούτε εκκεντρικές ψαλιδιές.

ΝΕΪΜΑΡ

Ο Neymar εθεάθη να προπονείται για το μεγάλο παιχνίδι με το Μεξικό για την πρόκριση στους 8 με ένα κλασικό fade, που δίνει όγκο στην κορυφή του κεφαλιού, καθώς τα πλαϊνά μαλλιά είναι έντονα τριμαρισμένα, σχεδόν ξυρισμένα.

Από τις σπάνιες φορές που ναι, θα τον χειροκροτήσουμε. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Αξεσουάρ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μόνα barber tips που χρειάζεται να γνωρίζεις

Ο expert του grooming και barber στο GB Hair Spa, Κωνσταντίνος Κουτρούμπας, μας δίνει τα φώτα του.

Όλα όσα μαρτυρούν ότι πρέπει να αλλάξεις μπαρμπέρη

Όταν ο τύπος που έχεις πάνω από το κεφάλι σου δεν ξέρει πώς να χρησιμοποιεί τα ψαλίδια του.