Φθινοπωρινά αρώματα για κάθε περίσταση λοιπόν. Ελαφριά, δροσερά και με 'εσπεριδοειδή' αρώματα για το καλοκαίρι. Πυκνά, έντονα και πικάντικα αρώματα για το χειμώνα. Και το φθινόπωρο τι άρωμα επιλέγουμε; Κάποιο από τα ακόλουθα έντεκα, που αποτελούν έναν επιτυχημένο συνδυασμό των δύο πλευρών της εξίσωσης.

P.F. Candle Co. - No. 11: Amber & Moss

Μπορεί η εταιρεία P.F. Candle Co. να είναι γνωστή για τα κεριά που κατασκευάζει, ωστόσο τα τελευταία χρόνια λανσάρει επίσης unisex αρώματα. Το No. 11: Amber & Moss είναι ένα κεχριμπαρένιο άρωμα με νότες από βρύα, που η μυρωδιά του παραπέμπει σε εκείνη του χώματος μετά τη βροχή.

 

 

L' Occitane – Pour Homme

Ζεστό, ξυλώδες άρωμα με νότες λεβάντας στη βάση του.

 

 

 

 

 

Clean Reserve – Terra Woods

Αν αναζητάς ένα δροσερό άρωμα, ακόμα και τους πιο δροσερούς μήνες του χρόνου, τότε το Terra Woods είναι αυτό που ψάχνεις. Ξυλώδες και λουλουδένιο.

 

 

 

 

John Varvatos x Nick Jonas - JVxNJ

Η συνεργασία του John Varvatos με τον Nick Jonas ευοδώθηκε σε ένα μπουκάλι που κλείνει μέσα του τη φρεσκάδα της θάλασσας και τον αισθησιασμό του musk.

 

 

 

 

Molton Brown – Black Pepper

Λιγότερο ξυλώδες, περισσότερο πικάντικο. Το συγκεκριμένο άρωμα καταφέρνει να είναι πυκνό και πλούσιο, χωρίς ωστόσο να έχει έντονη μυρωδιά.

 

 

 

 

Yves Saint Laurent – Y Man

Το μπουκάλι είναι μινιμαλιστικό στην κατασκευή του ενώ το άρωμα είναι δροσερό και φρέσκο με χαρακτηριστικά ανατολής.

 

 

 

 

Jo Malone London - English Oak & Hazelnut

Αρώματα βελανιδιάς και φουντουκιού. Πιο φθινοπωρινό άρωμα δεν γίνεται.

 

 

 

 

 

D.S. & Durga - Mississippi Medicine

Ξυλώδης ανατολίτικη δημιουργία δια χειρός της εταιρείας που φημίζεται για την καθαρότητα των αρωμάτων της.

 

 

 

 

 

Christian Dior - Ambre Nuit

Ο απόλυτος συνδυασμός του αρώματος του ξύλου με εκείνου των λουλουδιών. Ο ευτυχισμένος γάμος του κεχριμπαριού με το τριαντάφυλλο.

 

 

 

 

Tom Ford - Oud Fleur

Με ξυλώδες ανατολίτικο άρωμα, το Oud Wood του Tom Ford περιέχει ξυλαλόη, agarwood, ροδόξυλο Βραζιλίας, κάρδαμο, πιπέρι Σετσουάν, σανδαλόξυλο, βέτιβερ, σπόρο τόνκα, βανίλια και κεχριμπάρι.

 

 

 

Le Labo – AnOther 13

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες μυρωδιές, αυτή του musk και του γιασεμιού, συναντιούνται σ' αυτή την άκρως ενδιαφέρουσα αρωματική δημιουργία.