Οι μεγαλύτερες τάσεις σε μούσια και μουστάκια για το 2019

Ξεκίνα από τώρα να αφήνεις τις τρίχες του προσώπου σου να μεγαλώνουν.

Η πυκνή μακριά γενειάδα θα παραμείνει στη μόδα ή θα αποχωρήσει ησύχως; Μήπως το 90s look δεν θα κάνει comeback μόνο στη μόδα, αλλά και στο grooming; Και μήπως το 2019 θα είναι η χρονιά που όλοι θα θέλουν να αφήσουν μουστάκι αντί για το πολυφορεμένο μούσι; Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ξυράφι θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο καταχωνιασμένο στο βάθος κάποιου ντουλαπιού.

Το stubble beard

Οι μεγαλύτερες τάσεις σε μούσια και μουστάκια για το 2019

Ή αλλιώς το scruff look, όπως το αποκαλούν οι Βρετανοί ή το 5 o'clock shadow beard, όπως το χαρακτηρίζουν οι Αμερικάνοι. Σε απλά ελληνικά είναι το αξύριστο λουκ των τριών με πέντε ημερών.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να το υιοθετήσεις είναι να αφήσεις τις τρίχες του προσώπου σου να μακρύνουν για 72 με 120 ώρες και φυσικά να τις σουλουπώσεις στη συνέχεια, ώστε να αποκτήσουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Φρόντισε να τριμάρεις με μία κουρευτική μηχανή τα πλάγια και τις φαβορίτες και να καθαρίσεις όλη την περιοχή χαμηλά στο λαιμό.

Το beardstache

ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΑ 2019

Ή αλλιώς το πυκνό μουστάκι με το αξύριστο look στα μάγουλα. Για να το πετύχεις θα πρέπει να εφοδιαστείς με υπομονή και επιμονή, προκειμένου να μεγαλώσουν οι τρίχες στο άνω χείλος. Συνήθως οι πρώτες δύο εβδομάδες είναι οι πιο δύσκολες, κατά τη διάρκεια των οποίων το μουστάκι αρχίζει μεν να σχηματοποιείται, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων το αποτέλεσμα είναι κάπως "ακατάστατο" και επ' ουδενί καλοσχηματισμένο.

Ένα ψαλίδι ή μία κουρευτική μηχανή θα σε βοηθήσει να τιθασεύσεις τις τρίχες σε μάγουλα και πιγούνι για να διατηρήσεις το πρόσωπο καθαρό και περιποιημένο.

Το partial beard

ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΑ 2019Ή αλλιώς το ατημέλητα αξύριστο μούσι των 90s που ταυτίστηκε με το facial hair look του Johnny Depp. Το μυστικό για να το πετύχεις είναι να φροντίσεις να είναι οι τρίχες σου πιο πυκνές στο άνω χείλος και στο πηγούνι, παρά στα μάγουλα, τα οποία είναι είτε έντονα τριμαρισμένα, είτε ξυρισμένα.

 

 

 

Η γενειάδα

ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΑ 2019

Η αλήθεια είναι ότι συγκριτικά με τα παραπάνω στυλ, η πυκνή και καλοσχηματισμένη γενειάδα δεν θα είναι τόσο δημοφιλής το 2019, όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, διατηρεί τη θέση της μες στα μεγαλύτερα trends της χρονιάς που οσονούπω έρχεται. 

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα