Η Rimowa και η Aesop δημιούργησαν το τέλειο travel kit

Ένα μίνι βαλιτσάκι με τα βασικά προϊόντα περιποίησης για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα.

Προκειμένου να κάνει λιγάκι πιο εύκολη τη ζωή μας όταν φτιάχνουμε βαλίτσες για να ταξιδέψουμε, η Rimowa ένωσε τις δυνάμεις της με την Aesop, δημιουργώντας ένα travel kit ιδανικό για κάθε ταξίδι.

Η Rimowa και η Aesop δημιούργησαν το τέλειο travel kit

Πρόκειται για το συλλεκτικό Köln Travel Kit, που αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας του luxury brand αποσκευών με το αυστραλιανό beauty brand. Ένα μίνι βαλιτσάκι στο οποίο εσωκλείονται τα βασικά προϊόντα περιποίησης για τη φροντίδα του προσώπου, των μαλλιών, του σώματος αλλά και της στοματικής υγιεινής. Να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα περιέχουν συστατικά φυτικής προέλευσης. 

Στο Köln μπορεί να βρει κανείς σαμπουάν και conditioner, αφρόλουτρο και κρέμα σώματος με άρωμα γερανιού και μανταρινιού, scrub με περγαμόντο, στοματικό διάλυμα, οδοντόκρεμα και την "Αγία Τριάδα" της περιποίησης της επιδερμίδας, που αποτελείται από καθαριστικό, τόνικ και σέρουμ ενυδάτωσης.

RIMOVA TRAVEL KIT

Μάλιστα, η Rimowa x Aesop έρχεται μαζί με μία χρήσιμη συμβουλή από την τελευταία για τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο φροντίδας του προσώπου που καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης μετά από ένα πολύωρο ταξίδι: Αναμειγνύουμε μία μικρή ποσότητα από το καθαριστικό προσώπου με λίγες σταγόνες νερού και κάνουμε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα. Ξεπλένουμε με ζεστό νερό και απλώνουμε τόνικ με ταμποναριστές κινήσεις.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.