Σέρουμ, η τονωτική ένεση που έχει ανάγκη κάθε πρόσωπο

Το προϊόν που αναβαθμίζει τη ρουτίνα αντρικής περιποίησης.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 16 Οκτωβρίου 2020

Σέρουμ. Άγνωστη λέξη για σένα. Η κοπέλα σου όμως σίγουρα τη γνωρίζει. Πρόκειται για ένα προϊόν περιποίησης που ειδικά τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην περιποίηση προσώπου, γυναικείου ή αντρικού και συμβάλλει δραστικά στην καλή υγεία, λάμψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας, προλαμβάνοντας τα σημάδια γήρανσης.

Τι είναι το σέρουμ

Ονομάζεται επίσης και ορός ενυδάτωσης. Είναι ένα ισχυρό ενυδατικό προϊόν που έχει συμπυκνωμένη σύνθεση με αποτέλεσμα να παρέχει υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης. Διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα φτάνοντας μέχρι τις κατώτερες στιβάδες και η σύνθεσή του είναι τρεις φορές πιο πλούσια σε ενεργά συστατικά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Δεν υποκαθιστά την ενυδατική κρέμα προσώπου, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά μ' αυτήν. Η βασική διαφορά τους έγκειται στην υφή -τα σέρουμ είναι λεπτόρρευστα- και στη σύνθεση -τα σέρουμ έχουν υπερσυμπυκνωμένες συνθέσεις συγκριτικά με τις κοινές κρέμες και δρουν σε βάθος με στόχο να αντιμετωπίσουν δραστικά τα σημάδια του χρόνου.

Ποια η χρήση του

Το σέρουμ το χρησιμοποιείς καθημερινά και πάντα σε καθαρό πρόσωπο -σε απολεπισμένο ακόμα καλύτερα- δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ. Απλώνεις μία μικρή ποσότητα με κυκλικές κινήσεις σε όλη την επιδερμίδα, πριν την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας. Επίσης, το σέρουμ ενδείκνυται για χρήση μετά από ξύρισμα. 

Σέρουμ, η τονωτική ένεση που έχει ανάγκη κάθε πρόσωπο

Ποιο απ' όλα τα σέρουμ να προτιμήσεις

Επειδή κάθε δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις, προτού προβείς σε κάποια αγορά, είναι ο τύπος προσώπου σου. Είναι λιπαρός ή μήπως κανονικός; Χρίζει ανάπλασης λόγω ουλών και ρυτίδων ή ενυδάτωσης λόγω θαμπής όψης και ξηρότητας; Το σέρουμ που θα επιλέξεις λοιπόν πρέπει να συνάδει τόσο με την ηλικία, όσο και με τον τύπο δέρματος. Μία επίσκεψη σε ένα δερματολόγο θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις εύκολα και αποτελεσματικά την κατάσταση. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα