Σέρουμ, η τονωτική ένεση που έχει ανάγκη κάθε πρόσωπο

Το προϊόν που αναβαθμίζει τη ρουτίνα αντρικής περιποίησης.

Σέρουμ. Άγνωστη λέξη για σένα. Η κοπέλα σου όμως σίγουρα τη γνωρίζει. Πρόκειται για ένα προϊόν περιποίησης που ειδικά τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην περιποίηση προσώπου, γυναικείου ή αντρικού και συμβάλλει δραστικά στην καλή υγεία, λάμψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας, προλαμβάνοντας τα σημάδια γήρανσης.

Τι είναι το σέρουμ

Ονομάζεται επίσης και ορός ενυδάτωσης. Είναι ένα ισχυρό ενυδατικό προϊόν που έχει συμπυκνωμένη σύνθεση με αποτέλεσμα να παρέχει υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης. Διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα φτάνοντας μέχρι τις κατώτερες στιβάδες και η σύνθεσή του είναι τρεις φορές πιο πλούσια σε ενεργά συστατικά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Δεν υποκαθιστά την ενυδατική κρέμα προσώπου, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά μ' αυτήν. Η βασική διαφορά τους έγκειται στην υφή -τα σέρουμ είναι λεπτόρρευστα- και στη σύνθεση -τα σέρουμ έχουν υπερσυμπυκνωμένες συνθέσεις συγκριτικά με τις κοινές κρέμες και δρουν σε βάθος με στόχο να αντιμετωπίσουν δραστικά τα σημάδια του χρόνου.

Ποια η χρήση του

Το σέρουμ το χρησιμοποιείς καθημερινά και πάντα σε καθαρό πρόσωπο -σε απολεπισμένο ακόμα καλύτερα- δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ. Απλώνεις μία μικρή ποσότητα με κυκλικές κινήσεις σε όλη την επιδερμίδα, πριν την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας. Επίσης, το σέρουμ ενδείκνυται για χρήση μετά από ξύρισμα. 

Σέρουμ, η τονωτική ένεση που έχει ανάγκη κάθε πρόσωπο

Ποιο απ' όλα τα σέρουμ να προτιμήσεις

Επειδή κάθε δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις, προτού προβείς σε κάποια αγορά, είναι ο τύπος προσώπου σου. Είναι λιπαρός ή μήπως κανονικός; Χρίζει ανάπλασης λόγω ουλών και ρυτίδων ή ενυδάτωσης λόγω θαμπής όψης και ξηρότητας; Το σέρουμ που θα επιλέξεις λοιπόν πρέπει να συνάδει τόσο με την ηλικία, όσο και με τον τύπο δέρματος. Μία επίσκεψη σε ένα δερματολόγο θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις εύκολα και αποτελεσματικά την κατάσταση. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα