Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Brad Pitt μαζί με τον David Beckham είναι οι δύο αστέρες που έχουν δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στο κεφάλι τους. Έχουν πειραματιστεί με ακραία κουρέματα, αλλά πάντα με κάποιον μαγικό τρόπο κατάφερναν να μην χάνουν ίχνος από τη γοητεία τους, ακόμα κι όταν έβαφαν τα μαλλιά τους πλατινέ ή άφηναν μοϊκάνα. Οι εναλλαγές στο hairstyling τους είναι συχνές και οι επιλογές τους είθισται να γίνονται αυτομάτως τάσεις μόδας. Όπως για παράδειγμα, η τελευταία αλλαγή στην κόμη του Pitt. Είχαμε καταλάβει εδώ και καιρό ότι προσπαθεί να μακρύνει ξανά τα μαλλιά του -η αγάπη του στο κοντό καρέ είναι γνωστή-, ωστόσο δεν είχαμε δει το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα της προσπάθειάς του.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο Παρίσι, ο 55χρονος λάνσαρε ένα επιμελώς ατημέλητο κοντό καρέ με φιλαριστές άκρες και τις χαρακτηριστικές ξανθές ανταύγειες που τον συντροφεύουν εδώ και χρόνια. Αν και φορούσε τραγιάσκα, η αλλαγή στα μαλλιά του ήταν εμφανής.

Tips για ένα κομψό κοντό καρέ

Το μήκος των μαλλιών: Να φτάνει στους ώμους, χωρίς όμως να τους ακουμπά. Να είναι δηλαδή κομμένα σε ευθεία γραμμή δύο με τρία εκατοστά πάνω απ' αυτούς.

Η χωρίστρα: Να είναι στη μέση. Αν πάλι δεν την προτιμάς, χτένισε όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω για να δημιουργήσεις ένα slick back.

Το styling: Ένα είναι το προϊόν styling που θα χρειαστείς, ώστε να μην βαρύνουν τα μαλλιά σου και λαδώσουν γρήγορα: το σπρέι με θαλασσινό αλάτι, που χαρίζει όγκο και φυσική κίνηση στην τρίχα.

Το σχήμα προσώπου: Το συγκεκριμένο καρέ είναι το ιδανικό κούρεμα για όσους έχουν οβάλ ή τετράγωνο πρόσωπο με έντονες γωνίες. Επίσης, είναι μια καλή επιλογή για όσους έχουν φαρδύ μέτωπο και θέλουν να το καμουφλάρουν.