Η νέα σειρά BARBIERE της Acqua di Parma αποτελεί την πεμπτουσία του ιταλικού ξυρίσματος. Είναι μια σύγχρονη ερμηνεία μιας μακράς παράδοσης. Οι νέες φόρμουλες έχουν σχεδιαστεί με βάση τα διαφορετικά στάδια της ανδρικής ρουτίνας περιποίησης: ξύρισμα, after shave, φροντίδα γενειάδας και περιποίηση προσώπου. Τα προϊόντα συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική απόλαυση. Το άρωμα των προϊόντων της σειράς BARBIERE, με τους δροσερούς ανάλαφρους τόνους της Cologne, είναι το εμβληματικό άρωμα του ιταλικού στιλ του οίκου.

Τη συλλογή ολοκληρώνουν τα αξεσουάρ: από γενιά σε γενιά συνεχίζουν να είναι τα βασικά σύνεργα μιας τελετουργίας που περνά από πατέρα σε γιο. Επιλεγμένοι Ιταλοί τεχνίτες φτιάχνουν στο χέρι κάθε αξεσουάρ, ακολουθώντας παραδοσιακές μεθόδους. Είναι ωραίο να εκτιμάς τις κομψές γραμμές, επανασχεδιασμένες από την Acqua di Parma με ένα εργονομικό και ουσιώδες design.

ΞΥΡΙΣΜΑ

SHAVING OIL

Ένας εκλεπτυσμένος συνδυασμός ελαίων φιλικών προς το δέρμα με πλούσια αλλά ανάλαφρη σύσταση που απορροφώνται εύκολα, ενσωματωμένων στη φόρμουλα μαζί με έλαιο ροδιού, έλαιο λεμονιού και εκχύλισμα βασιλικού. Το Shaving Oil έχει διπλή χρήση: στο ξύρισμα αλλά και πριν από το ξύρισμα. Χάρη στην απαλή, διάφανη υφή του είναι ιδανικό για ένα δημιουργικό ξύρισμα ακριβείας. Τέλειο για το τριμάρισμα σε μουστάκια, φαβορίτες και γένια, μαλακώνει ακόμα και τις πιο κοντές και σκληρές τρίχες. Στη φροντίδα πριν το ξύρισμα, είναι εξαιρετικό να απλωθεί κάτω από την soft Shaving cream, για να δημιουργήσει μια ανάλαφρη στρώση που προσφέρει μέγιστη προστασία στο δέρμα και διευκολύνει το ξύρισμα ακόμα και των πιο σκληρών γενιών.

SOFT SHAVING CREAM FOR BRUSH

Μια κρέμα με απαλή, πλούσια σύσταση που αφήνει τη λεπίδα να γλιστρά εύκολα για ένα άνετο και βαθύ ξύρισμα. Με φόρμουλα που περιέχει έλαιο σπόρων ροδιού, έλαιο λεμονιού, εκχύλισμα βασιλικού και υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην πρόληψη του ερεθισμού και της ερυθρότητας που οφείλονται στο πέρασμα του ξυραφιού στο δέρμα και προσφέρει εντατική ενυδατική και αναζωογονητική δράση. Διατίθεται σε βάζο 125gr.

SOFT SHAVING CREAM

Η απαλή, πλούσια υφή αυτής της κρέμας επιτρέπει στο ξυράφι να γλιστρά πολύ εύκολα, με ακρίβεια και άψογο αποτέλεσμα. Η φόρμουλα συνδυάζει έλαιο σπόρων ροδιού, έλαιο λεμονιού, εκχύλισμα βασιλικού και υαλουρονικό οξύ που προστατεύουν το δέρμα από τον ερεθισμό και την ερυθρότητα όταν περνά από πάνω του το ξυράφι. Αυτός ο αρμονικός συνδυασμός παρέχει αποτελεσματική ενυδατική και αναζωογονητική δράση. Σε πρακτικό σωληνάριο ταξιδιού 75ml, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς πινέλο.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ

REFRESHING AFTER SHAVE EMULSION

Ένα απαλό, πανάλαφρο γαλάκτωμα που απορροφάται γρήγορα για την καταπράυνση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα. Το ενυδατικό αποτέλεσμα ανακουφίζει άμεσα από το κάψιμο του ξυραφιού, αφήνοντας το δέρμα ευχάριστα αναζωογονημένο. Το υαλουρονικό οξύ αποκαθιστά τις φυσικές άμυνες της επιδερμίδας. Η σύνθεσή του προσφέρει ματ αποτέλεσμα και είναι εμπλουτισμένη με προστατευτικά και καταπραϋντικά φυτικά έλαια. Διατίθεται σε κομψή συσκευασία των 100ml και σε πρακτικό σωληνάριο ταξιδιού 75ml.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ

BEARD WASH

Χάρη στον ισορροπημένο συνδυασμό ήπιων καθαριστικών, το σαμπουάν αυτό δημιουργεί κρεμώδη και άνετο αφρό που διεισδύει σε βάθος μέσα στη γενειάδα και μπορεί πολύ εύκολα να ξεβγαλθεί. Η σύνθεση, χωρίς Sodium Laureth Sulfate, καθαρίζει απαλά αφήνοντας μια επιδερμίδα δροσερή και μία γενειάδα στιλπνή και μεταξένια απαλή. Διατίθεται σε αντλία με δοσομετρητή 200ml ή σε σωληνάριο 75ml ιδανικό για τον ταξιδιώτη.

BEARD SERUM

Μια νέα κίνηση που θα συμπληρώσει την τελετουργία περιποίησης του άνδρα. Η φροντίδα για την γενειάδα ολοκληρώνεται με αυτό τον ορό οποίος έχει ευχάριστη και ελαφριά σύσταση. Η φόρμουλά του, εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο και έλαιο κουκουτσιών σταφυλιού, έχει θρεπτική δράση και ξεμπλέκει τις τρίχες της γενειάδας. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά, μετά το σαμπουάν για μία μαλακή, στιλπνή, υγιή γενειάδα και για μια ενυδατωμένη επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

CLAY FACE MASK

Ένα τέλειο φινάλε στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, μία μάσκα εμπλουτισμένη με φυσική άργιλο, άνθρακα, έλαιο σαμπούκου και έλαιο λεμονιού. Η σύνθεσή της με υψηλή καθαριστική δύναμη, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για το ανδρικό δέρμα, επαναφέρει τη φωτεινότητα και τη συμπαγή όψη της επιδερμίδας προσφέροντας ματ αποτέλεσμα. Η μαλακή, γυαλιστερή μαύρη υφή της στερεοποιείται κατά την εφαρμογή και αποκτά έναν πιο διάφανο τόνο. Χρησιμοποιήστε την μια ή δύο φορές την εβδομάδα απλώνοντας ένα λεπτό στρώμα και αποφεύγοντας την εφαρμογή γύρω από τα μάτια. Αφήστε την για 10 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε με άφθονο ζεστό νερό. Τέλος χρησιμοποιήστε στην στεγνή και καθαρή επιδερμίδα σας την ενυδατική κρέμα προσώπου.

PUMICE FACIAL SCRUB

Ένα γαλάκτωμα που δεν κάνει αφρό, σχεδιασμένο ώστε να έχει ήπια καθαριστική και απολεπιστική δράση. Οι μικρόκοκκοι ελαφρόπετρας απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα ενώ ο συνδυασμός φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας απομακρύνει τους ρύπους. Το scrub αυτό μειώνει αποτελεσματικά τις ατέλειες αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και γεμάτη ενέργεια με έντονη αίσθηση άνεσης.

MOISTURIZING FACE CREAM

Η ευχάριστα δροσερή και ανάλαφρη σύνθεση της Moisturizing Face Cream απορροφάται γρήγορα. Σχεδιασμένη για το ανδρικό δέρμα, προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα και παράλληλα ματ αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα και υαλουρονικό οξύ βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών. Η επιδερμίδα είναι ορατά πιο απαλή, πιο τονωμένη και με ανανεωμένη όψη.

MOISTURIZING EYE CREAM

Μια δροσερή, μεταξένια φόρμουλα χωρίς άρωμα, ειδικά για την εύθραυστη περιοχή γύρω από τα μάτια. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα Αφρικανικής σημύδας συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών έκφρασης και των λεπτών ρυτίδων, εξασφαλίζοντας μια ήρεμη και ξεκούραστη όψη γύρω από τα μάτια. Το μεταλλικό roll-on απλικατέρ στην επαφή του με το δέρμα προσφέρει αίσθημα άνεσης και φρεσκάδας.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

TRAVEL SHAVING BRUSH

Ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, design και λειτουργικότητα. Φτιαγμένο στο χέρι, στην Ιταλία, σε μια σοφιστικέ εκδοχή ταξιδιού, συνοδεύεται από έναν κυλινδρικό περιέκτη στον οποίο τοποθετείται αφού έχει στεγνώσει. Οι τρίχες είναι φτιαγμένες από εξαιρετικά μαλακό συνθετικό υλικό, συγκρατούν το νερό και κάνουν τον αφρό ακόμα πιο πλούσιο και εύκολο στην εφαρμογή, ανασηκώνοντας τέλεια τις τρίχες από τα γένια και βοηθώντας στον περιορισμό των τριχών που γυρίζουν προς τα μέσα. Κάθε φορά που χρησιμοποιείται το πινέλο, η φούντα του θα πρέπει να ξεπλένεται με τρεχούμενο νερό και να στραγγίζεται προσεκτικά με μια καθαρή πετσέτα. Το προϊόν διατίθεται σε δύο χρώματα: στην κομψή μαύρη εκδοχή και στο λαμπερό κίτρινο του οίκου.


Τα προϊόντα Acqua di Parma διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.atticabeauty.gr και στο Hondos Center Γλυφάδας.