Αραίωση, αυτός ο αντρικός εφιάλτης που δυστυχώς δεν περιορίζεται στα μαλλιά, αλλά μπορεί να πλήξει ακόμα και το πρόσωπο, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες να αποκτήσεις ένα καλοσχηματισμένο μούσι ή μουστάκι χωρίς αυτό να πρέπει να είναι γεμάτο τεράστια κενά. Κι αν η λύση για την τριχόπτωση στο κεφάλι είναι η εμφύτευση/μεταμόσχευση μαλλιών, ποια είναι για τη γενειάδα; Ακριβώς η ίδια.

Η εμφύτευση τριχών στα γένια είναι γεγονός και όλο και περισσότεροι άντρες παγκοσμίως εμπιστεύονται τη συγκεκριμένη μέθοδο για να βελτιώσουν την εικόνα τους. Σύμφωνα με την κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στη Μαδρίτη, Insparya, η διαδικασία είναι παρόμοια με εκείνη που αφορά τα μαλλιά.

"Η εξαγωγή των τριχοθυλακίων πραγματοποιείται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με εκείνον της μεταμόσχευσης τριχών στο κεφάλι", εξηγεί γιατρός της κλινικής και συνεχίζει: "Η παρέμβαση αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί σχεδόν σε κάθε περίπτωση, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει επαρκής δότρια περιοχή. Η βασική διαφορά μεταξύ του μοσχεύματος στο τριχωτό της κεφαλής και εκείνου του προσώπου είναι οι χρόνοι αναμονής από την στιγμή που το τριχοθυλάκιο φυτεύεται μέχρι να γεννηθεί η τρίχα. Η εμφύτευση είναι πάντα πιο αργή στην περίπτωση της γενειάδας συγκριτικά με εκείνη στο κεφάλι".

Σχετικά με το κόστος της μεθόδου, αυτό εξαρτάται από κλινική σε κλινική - σίγουρα πάντως μην περιμένεις να είναι χαμηλό. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι καλό θα ήταν να κάνεις μία έρευνα αγοράς και να καταλήξεις στην καλύτερη δυνατή λύση πρώτα για την υγεία σου και μετά για το πορτοφόλι σου. 

Από: Esquire ES