Τα νέα αντρικά αρώματα διάσημων οίκων

Ολοκαίνουργιες δημιουργίες για τους ανοιξιάτικους μήνες και τους καλοκαιρινούς που έρχονται.

Συναισθήματα, εικόνες, γεύσεις, μυρωδιές με ένα ψέκασμα. Αυτή είναι η κρυφή δύναμη των αρωμάτων και οι επτά επιλογές που ακολουθούν φέρνουν στο μυαλό την ανθισμένη φύση, τη δροσιά της θάλασσας, την καυτή αμμουδιά, τις ζεστές ημέρες και τις υγρές νύχτες του καλοκαιριού. Είναι κάποιες από τις νέες αρωματικές αφίξεις διάσημων οίκων για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

Roman Wood - Ermenegildo Zegna

Τα νέα αντρικά αρώματα διάσημων οίκωνΞυλώδες ανατολίτικο άρωμα με νότες κορυφής από περγαμόντο, κυπαρίσσι, δεντρολίβανο και φασκόμηλο, μεσαίες νότες πεύκου, κέδρου και βρύων και νότες βάσης από κεχριμπάρι και βανίλια.

Dior Homme - Dior

ΑΡΩΜΑΤΑΕπίσης ξυλώδες, το Dior είναι ένας συνδυασμός από περγαμόντο, ροζ πιπέρι και έλεμι στις νότες κορυφής, με πατσουλί, κέδρο και ξύλο κασμίρι στις μεσαίες νότες και με λευκό μόσχο και βέτιβερ στις νότες της βάσης.

Terre d'Hermès "Flacon H" - Hermès

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες άρωμα για άνδρες με νότες κορυφής από γκρέιπ φρουτ και πορτοκάλι, μεσαία νότα από τσακμακόπετρα και νότες βάσης από νότες ξύλων, βρύα δρυός και βενζόη.

No Limits - Philipp Plein

ΑΡΩΜΑΤΑΑνατολίτικο, πικάντικο άρωμα με υδάτινες νότες, περγαμόντο, τζίντζερ, μαύρο πιπέρι, αστεροειδή γλυκάνισο, κάρδαμο, κανέλα και γαρίφαλο στην κορυφή, μαύρη σοκολάτα, βανίλια, θυμίαμα και κεχριμπάρι στην μέση και νότες ξύλων, κέδρο, πατσουλί, δέρμα και ξυλαλόη (ουντ) στη βάση.

Beau de Jour - Tom Ford

ΑΡΩΜΑΤΑΦρέσκο, βοτανικό ξυλώδες άρωμα με νότες κορυφής από εκχύλισμα λεβάντας, μεσαίες νότες από δεντρολίβανο, γεράνι, μέντα, βρύα δρυός και βασιλικό και νότες βάσης από πατσουλί και κεχριμπάρι.

Impact - Tommy Hilfiger

ΑΡΩΜΑΤΑΕδώ, έχουμε ένα φρούτενιο άρωμα με εσπεριδοειδή, νότες ξύλων, μόσχο και κεχριμπάρι. Δροσερό και φρέσκο με ξυλώδεις πινελιές.

 

L'Homme Le Parfum - Yves Saint Laurent

ΑΡΩΜΑΤΑΞυλώδες άρωμα με νότες κορυφής από λεμόνι και κάρδαμο, μεσαίες νότες από βασιλικό, γεράνι και φύλλο βιολέτας και νότες βάσης από κέδρο, αμπερόξυλο και βέτιβερ.

 

CK EveryOne - Calvin Klein

ΑΡΩΜΑΤΑΚιτρώδες, unisex άρωμα με ​​​​πορτοκαλέλαιο και τζίντζερ στην κορυφή, τσάι και υδάτινες νότες στη μέση και κέδρο, πατσουλί, κεχριμπάρι και μόσχο στη βάση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.