Todd Snyder Q Timex, η ωριμότητα προσωποποιημένη

Ένα εντυπωσιακό ατσαλένιο ρολόι επιστρέφει δριμύτερο από τα 70s.

Η Γιορτή του Πατέρα (21 Ιουνίου), σε αντίθεση με τη Γιορτή της Μητέρας, είναι μάλλον μία ξεχασμένη γιορτή. Αν παρόλα αυτά εσύ τη θυμάσαι (ή σε διαφορετική περίπτωση ο senior έχει γενέθλια μες στο καλοκαίρι) και εσύ θες να πάρεις ένα ιδανικό δώρο στον άνθρωπο που σε μεγάλωσε, τότε ο Todd Snyder και η Timex είναι εδώ για να σε βοηθήσουν. Το δυναμικό ντουέτο ενώνει για άλλη μία φορά τις δυνάμεις του με σκοπό να δημιουργήσει το υπέρτατο κόσμημα καρπού για εκείνους τους άντρες που είχαν τη χαρά να γευτούν το θαύμα της πατρότητας.

Το Todd Snyder + Q Timex Bracelet αποτελεί επανέκδοση ενός μοντέλου από τα 70s που σύστησε την (πρωτοποριακή τότε) τεχνολογία quartz στι μάζες. Για δεκαετίες, όμως, παρέμενε ανενεργό, φυλαγμένο σαν κρυφό μυστικό στα αρχεία της Timex. Σε μία εποχή όμως που η νοσταλγία και οι vintage επιλογές αποτελούν το απόλυτο trend, το συγκεκριμένο ρολόι κατάφερε να αιχμαλωτίσει ξανά τη φαντασία του κοινού - ιδιαίτερα, μάλιστα, των μεγαλύτερων ηλικιών που νιώθουν την ανάγκη να δηλώσουν την ωριμότητά τους ακόμα και μέσα από ένα ρολόι. 

Todd Snyder Q Timex, η ωριμότητα προσωποποιημένη

Πώς ακριβώς όμως συνέβη η μεγάλη επιστροφή αυτού του μοντέλου; Καθώς ο Todd Snyder έψαχνε στα αρχεία της Timex, το συγκεκριμένο ρολόι του θύμισε περισσότερο από κάθε άλλο ένα ρολόι που φορούσε ο πατέρας του. Στιγμιαία κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει την έλξη που ένιωθε για αυτό. Έτσι, το  "πεντακάθαρο" ατσάλινο μπρασελέτ, το μαύρο καντράν και η επίσης ατσαλένια στεφάνη αποτίουν φόρο τιμής στις old school αξίες του μοντέλου, χωρίς όμως να δείχνουν ούτε για μία στιγμή ως παλιομοδίτικες επιλογές.

Με λίγα λόγια το Todd Snyder + Q Timex Bracelet πατά και με τα δύο του πόδια στην παράδοση, έχει φανερά minimal και διαχρονικό χαρακτήρα, ενώ μοιάζει να έρχεται την καταλληλότερη στιγμή: Τώρα που η νοσταλγία είναι πιο δυνατή από ποτέ και οι περασμένες δεκαετίες κουβαλούν μαζί τους μία ακαταμάχητη γοητεία. Όσο για την τιμή του; Στις ΗΠΑ κοστολογείται στα 179 δολάρια, καθόλου άσχημα δηλαδή για ένα τόσο ιδιαίτερο ρολόι.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.