Λίγα ρολόγια θυμίζουν το Patek Philippe του Maluma

Το πλατινένιο Nautilus είναι καλυμμένο με 1.343 διαμάντια και κοστίζει περισσότερα από 200.000 Ευρώ.

Ένας άντρας με στυλ δεν συμβιβάζεται ποτέ με ένα τυχαίο ρολόι και σε αυτόν τον κανόνα ο Maluma δεν αποτελεί την εξαίρεση. Άλλωστε, ο Κολομβιανός τραγουδιστής ανήκει σε αυτή τη λέσχη των επίλεκτων καλλιτεχνών που, εκτός του ότι έχουν εκατομμύρια στον τραπεζικό τους λογαριασμό, δεν τσιγκουνεύονται να επενδύσουν τα χρήματά τους στους καλύτερους χρονογράφους της αγοράς.

Συνοδοιπόροι του σε αυτή τη λέσχη ο Travis Scott με το διαχρονικό του Audemars Piguet, αλλά και ο Drake που δεν δίστασε να αφιερώσει κάποιους στίχους του στο Patek Philippe που σχεδίασε ειδικά για εκείνον ο Virgil Abloh.

Ο Maluma, πάντως, έχει στην κατοχή του ένα Patek Philippe τόσο λαμπερό που θα μπορούσε να του δώσει έμπνευση όχι απλώς για ένα και μόνο τραγούδι, αλλά για ολόκληρα albums με hip hop ή reggaeton ήχους, όπως τουλάχιστον φαντασιώνεται σε σχετικό άρθρο της η Silvia Gómez του ισπανικού Esquire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Εσείς, πόσα χρήματα θα δίνατε για να σας φθονεί όλη η μουσική βιομηχανία;

Το εν λόγω ρολόι είναι καλυμμένο με 1.343 διαμάντια, κάτι το οποίο δικαιολογεί και την τιμή του, που υπερβαίνει τα 200.000 Ευρώ. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Λατίνος σταρ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία μπορούμε να θαυμάσουμε καλύτερα το συγκεκριμένο μοντέλο -που είχε πρωτοφορέσει τον περασμένο Νοέμβριο στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία- σεταρισμένο με ένα ωραιότατο αθλητικό T-shirt με ιδιαίτερη λαιμόκοψη και μία statement αλυσίδα Dior Men.

Ένα απλό ρολόι

Αλλά ας επιστρέψουμε στο ρολόι. Όπως ταυτοποιήσαμε πρόκειται για ένα αυτόματο Patek Philippe Nautilus 5719 / 10G, φτιαγμένο από πλατίνα 18 καρατίων, με κάσα διαμέτρου σαράντα χιλιοστών. Το καντράν του φέρει 255 διαμάντια, στα οποία αν προσθέσουμε αυτά που βρίσκονται στην κάσα και το μπρασελέ του, βγάζουμε το πηλίκο των 1.343.

Λίγα ρολόγια θυμίζουν το Patek Philippe του MalumaFarfetch.com

Κατά τ’ άλλα, το συγκεκριμένο Nautilus είναι ένα αρκετά απλό ρολόι με τους απαραίτητους μόνο δείκτες για την ώρα, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα και μία ένδειξη για την ημερομηνία. Ούτως ή άλλως, το καντράν του είναι τόσο φορτωμένο με διαμάντια που δεν θα του ταίριαζε καμία άλλη προσθήκη. Το κρύσταλλό του είναι από ζαφείρι πάχους 8,7 χιλιοστών, ενώ ο χρονογράφος παραμένει ασφαλής ακόμη και στα 120 μέτρα υπό την επιφάνεια της θάλασσας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.