Τα δύο ολοκαίνουργια, πανίσχυρα και εξαιρετικά κομψά smartwatches της Huawei Watch 3 Series, με την ανεξάρτητη νοημοσύνη και την ισχύ smartphone, ήρθαν για να σου προσφέρουν μία έξυπνη και φιλική εμπειρία που θα αλλάξει την καθημερινότητά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να το περάσεις στον καρπό σου για να ξεκινήσεις να παρακολουθείς την υγεία σου και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.

Για καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση

Τα smartwatches της σειράς Huawei Watch 3 είναι ο #1 βοηθός σου για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης χάρη στα επαγγελματικού επιπέδου και προηγμένα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, που σου προσφέρουν πάνω από 100 τρόπους προπόνησης για να μη βαριέσαι ποτέ.

Δεν μένουν όμως στο να αποτελούν τον σύμμαχό σου στη γυμναστική. Έχουν νέες δυνατότητες και ευκολίες, όπως είναι η αναγνώριση πτώσης που μπορεί πραγματικά να σου σώσει τη ζωή αν ασχολείσαι με σπορ όπως η πεζοπορία και οι αναρριχήσεις, καθώς εκπέμπουν αυτόματα σήμα SOS. Επίσης, σου υπενθυμίζουν ακόμα και το να πλένεις τα χέρια σου

Σε συνδυασμό με τις άλλες εξαιρετικά χρήσιμες λειτουργίες τους όπως είναι η καταγραφή των καρδιακών παλμών, η συνεχόμενη ανίχνευση SpO2 και η παρακολούθηση ύπνου και πίεσης που σε βοηθούν π.χ. να καταπολεμήσεις το στρες, το ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών της σειράς σού επιτρέπει να έχεις πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας σου.

Τέλος, εκτός από τις επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης -που αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό των wearables της Huawei- τα δύο νέα smartwatches της σειράς Huawei Watch 3 διαθέτουν αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος.

Τα πιο κομψά smartwatches της αγοράς

Τα έξυπνα ρολόγια της σειράς Huawei Watch 3 δεν αποτελούν όμως μόνο το ιδανικό wearable για την παρακολούθηση της υγείας σου, αλλά τη χρυσή τομή ανάμεσα στο έξυπνο και το συμβατικό πολυτελές ρολόι, για να τα φοράς ακόμα και με κοστούμι. Πιο συγκεκριμένα, το Huawei Watch 3 διατίθεται σε Active Edition, ενώ τo Huawei Watch 3 Pro σε Classic Edition.

Ο απόλυτος σύμμαχος και στις διακοπές σου

Όταν ταξιδεύεις, μπορείς να μετατρέψεις τα smartwatches της σειράς Huawei Watch 3 στον προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό σου και να δεις πληροφορίες για ταξί ή για την πτήση σου σηκώνοντας απλώς τον καρπό σου, γλιτώνοντας έτσι την ταλαιπωρία του να πρέπει να βγάλεις από την τσέπη ή την τσάντα σου το smartphone σου ενώ είσαι φορτωμένος με αποσκευές.

Μπαταρία με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής 

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στην εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία που διαθέτουν τα δύο νέα έξυπνα ρολόγια, επιτρέποντάς σου τη συνεχόμενη  παρακολούθηση της υγείας σου, χωρίς να χρειάζεται να τα φορτίζεις συνέχεια. Πιο συγκεκριμένα, το Huawei Watch 3 μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για 3 ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode, ενώ το Huawei Watch 3 Pro διαθέτει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, 5 ημέρες σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode.

AppGallery και προστασία δεδομένων

Η σειρά Huawei Watch 3 έρχεται με προεγκατεστημένο το AppGallery, απ' όπου μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές τρίτων. Επίσης σου παρέχει ολοκληρωμένη προστασία απορρήτου των δεδομένων σου και ζητά τη ρητή συγκατάθεσή σου πριν από την καταγραφή των δεδομένων. Η κρυπτογράφηση HTTPS προστατεύει τα δεδομένα κατά τη μεταφορά, παρέχοντάς σου απόλυτη ηρεμία ενώ απολαμβάνεις τα οφέλη των λειτουργιών της παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης.

> Διάβασε ακόμα: Το Esports τώρα διαθέσιμο σε smartphones μέσω του Huawei Assistant

Η υπογραφή-εγγύηση της Huawei

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Μάλιστα, το 2018, κατέκτησαν τη 2η θέση στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία διαθέτει 16 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης σε ΗΠΑ, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Το παγκόσμιο δίκτυο της Huawei, χτίστηκε μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια εξειδίκευσης στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και είναι προσηλωμένο στην παραγωγή και διάθεση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

Δώρο τα απίθανα noise-cancelling ακουστικά FreeBuds 4i και FreeBuds Pro

Η απίστευτη προσφορά που ίσχυε για τις προπαραγγελίες πήρε παράταση και συνεχίζεται και μετά την κυκλοφορία των smartwatches της σειράς Huawei Watch 3. Έτσι, με κάθε Huawei Watch 3 συνεχίζεις να παίρνεις δώρο τα ακουστικά FreeBuds 4i και με κάθε Huawei Watch 3 Pro τα FreeBuds Pro.


INFO: Βρείτε τo Huawei Watch 3 και τo Huawei Watch 3 Pro στα καταστήματα: Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, MediaMarkt, Wind, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr