Το Khaki Navy Scuba, ένα φρέσκο, sporty ρολόι της Hamilton για τις καλοκαιρινές μέρες, είναι εμπνευσμένο από το στιλ και τη λειτουργία των κλασικών ρολογιών καταδύσεων. Με τη μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη του, τη μηχανική ακριβείας και την εύκολη αναγνωσιμότητά του προσφέρει αξιόπιστη χρηστικότητα, ενώ βασικές του λεπτομέρειες το προωθούν ένα βήμα πιο μακριά.

Η σειρά Khaki Navy Scuba αντλεί έμπνευση από τον υδάτινο κόσμο και περνά στο επόμενο επίπεδο, με ακόμη καλύτερη λειτουργία μέσα και έξω.

Με αυξημένο το μέγεθος της κάσας του στα 43mm, αυτό το δυναμικό ρολόι είναι αδιάβροχο στα 30 bar (300 m) και δένει με ασφάλεια είτε με μαύρο λουράκι από καουτσούκ είτε με ατσάλινο μπρασελέ. Ο χρωματιστός δακτύλιος στη στεφάνη, διατίθεται σε μαύρο ή μπλε για να ταιριάζει με το καντράν και είναι κατασκευασμένος από κεραμικό, ένα από τα πιο υψηλής τεχνολογίας υλικά.

Αδιαπέραστο από γδαρσίματα και διάβρωση, το κεραμικό εξασφαλίζει ότι στοιχεία όπως βράχοι, άμμος και θαλασσινό νερό δεν αποτελούν απειλή για την ατόφια κατάσταση του ρολογιού. Μία κουκίδα από φωσφοριζέ Super-LumiNova στη θέση της ώρας '12' στη στεφάνη επιτρέπει σε όσους το φορούν να ελέγχουν τον χρόνο της κατάδυσής τους.

Η προωθημένη τεχνολογία έχει εφαρμοστεί και στο εσωτερικό του Khaki Navy Scuba. Ο αυτόματος μηχανισμός H-10 περιέχει ένα ελατήριο ταλαντωτή κατασκευασμένο από NivachronTM, ένα επαναστατικό κράμα που είναι ανθεκτικό και στα μαγνητικά πεδία αλλά και στις αλλαγές της θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας απόλυτη σταθερότητα και ακρίβεια.

Sporty και τεχνικό, το Khaki Navy Scuba 43mm είναι η τέλεια επιλογή για υποβρύχιες εξερευνήσεις.