Ακρίβεια στη χρονομέτρηση, ασφαλές κράτημα στον καρπό και αυθεντικό στυλ. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία ενός σπουδαίου ρολογιού και το limited edition Khaki Field Titanium Automatic Far Cry 6 της Hamilton τα διαθέτει και με το παραπάνω. Ποιο είναι αυτό το παραπάνω; Το ότι αποτελεί το πρώτο επώνυμο ρολόι που εντάσσεται κανονικότατα στο σύμπαν του video game Far Cry 6 -που κυκλοφορεί επισήμως από τις 7 Οκτωβρίου- κάνοντάς το πιο αληθοφανές.

Επίσης, το ότι από την ίδια ημέρα, οι gamers και οι λάτρεις των σπουδαίων ρολογιών, θα μπορούν να φορούν αυτό το στρατιωτικής αισθητικής 'εξάρτημα' της Hamilton στον καρπό του χεριού τους.

Ένα ρολόι με βιντεογκεϊμική ιστορία

Στο βιντεογκεϊμικό-κινηματογραφικό σύμπαν της Yara, της φανταστικής νησιωτικής χώρας της Καραϊβικἠς στην οποία διαδραματίζεται το story του Far Cry 6, το ρολόι Khaki Field Titanium Automatic της Hamilton συνεχίζει να χτυπάει επί δεκαετίες, ακόμα και κατά τη διάρκεια της απόπειρας δολοφονίας του προηγούμενου ιδιοκτήτη του και κυβερνήτη του νησιού, Santos Espinosa, το 1983.

Αυτή η χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς έδωσε το 'σύνθημα' στη Hamilton για την παραγωγή, στην πραγματική ζωή, 1983 κομματιών της limited edition έκδοσης του Khaki Field Titanium Automatic.

Το ρολόι στο βιντεοπαιχνίδι

Το Far Cry 6, που έχει σχεδιάσει και κυκλοφορήσει η Ubisoft -κορυφαία εταιρεία στη δημιουργία, έκδοση και κυκλοφορία διαδραστικής ψυχαγωγίας και υπηρεσιών- είναι ένα video game βολών πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται, όπως είδαμε, στη Yara, την οποία κυβερνά ο αδίστακτος δικτάτορας Antón Castillo, τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Giancarlo Esposito, γνωστός από τη συμμετοχή του στο Breaking Bad.

Στη θέση του Dani Rojas, οι παίκτες πολεμούν για την απελευθέρωση του έθνους από τον κυβερνήτη, με όπλο ένα φτιαγμένο κατά ειδική παραγγελία για εκείνους ρολόι, αφού έχουν ολοκληρώσει μία αποστολή ανταρτοπολέμου.

Οι παίκτες, λοιπόν, που έχουν επιτύχει στην αποστολή 'ξεκλειδώνουν' την πρόσβαση στο ρολόι, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μία μοναδική και πρωτότυπη λειτουργία που 'συνεχίζει να χτυπάει'.

Αυτό το ρολόι-αμυντικό εξάρτημα στον καρπό του χεριού τους, βελτιώνει τη γενικότερη επίδοσή τους κατά τη διάρκεια των sprints και τους δίνει τη δυνατότητα να μπαίνουν και να βγαίνουν από τις ζώνες επικινδυνότητας γρήγορα και αποτελεσματικά. Γενικά, αποτελεί ένα χρήσιμο πλεονέκτημα στον πόλεμο για την ελευθερία της Yara.

Το ρολόι στην πραγματική ζωή

Στην πραγματική ζωή, το Khaki Field Titanium Automatic της Hamilton μπορεί να περιγραφεί ως σκληραγωγημένο, ανθεκτικό και αξιόπιστο. Οι λεπτομέρειες πάνω σε αυτό το στρατιωτικού τύπου ρολόι με την κάσα των 42mm του δίνουν ένα ξεχωριστό 'Far Cry' χαρακτήρα, ζωντανεύοντας τις περιπέτειες του video game στην πραγματική ζωή.

Η κάσα του είναι από ματ, τριμμένο τιτάνιο. Το καντράν από μαύρο βινύλιο έχει ματ επιφάνεια στο κέντρο του και τον αριθμό 6 χωρισμένο στα δύο - μία αισθητική αναφορά στη γραμματοσειρά του λογότυπου του παιχνιδιού. Ο 'επαναστατικός' κόκκινος δείκτης δευτερολέπτων, πάλι, αποτίνει φόρο τιμής στα χρώματα του παιχνιδιού και τις απελευθερωτικές δυνάμεις της Yara.

Κάθε ένα από τα 1983 ρολόγια που θα γίνουν διαθέσιμα στις 7 Οκτωβρίου θα συνοδεύεται από δύο καφέ δερμάτινα λουράκια, ένα τύπου NATO και ένα νουμπούκ. Επίσης, από ένα εργαλείο για την αλλαγή των straps. Όσον αφορά το packaging, θα κυκλοφορήσει σε οικολογική συσκευασία, με το σετ να περιλαμβάνει και ένα δερμάτινο 'πουγκί'.

Τέλος, όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, πρέπει να αναφερθεί ότι το ρολόι Khaki Field Titanium Automatic λειτουργεί με τον αυτόματο μηχανισμό H-10 της Hamilton, που διαθέτει αυτονομία ενέργειας 80 ωρών και έναν περιγραμμικό ρότορα του οποίου η λειτουργία διακρίνεται μέσα από το ανοικτό καπάκι της κάσας.

> Διάβασε ακόμα: Στυλ εντός και εκτός νερού με το Khaki Navy Scuba

 


Info

To video game Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου (για Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna και Windows PC) αποκλειστικά στο κατάστημα της Ubisoft, τη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+ και το Epic Games Store. Μάθε περισσότερα για το Khaki Field Titanium Automatic της Hamilton στο hamiltonwatch.com και ακολούθησε το @hamiltonwatch στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

#hamiltonwatch #FarCry6