Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας Πρωταθλητής του ΝΒΑ στην Breitling

Ο δύο φορές MVP και πρωταθλητής του ΝΒΑ γίνεται το πιο πρόσωπο του σημαντικού brand.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 26 Ιανουαρίου 2022

Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πετύχει σχεδόν κάθε ορόσημο στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων των Most Improved Player, Most Valuable Player (δύο φορές), αμυντικός παίκτης της χρονιάς και MVP τελικών. Το 2021, οδήγησε επίσης τους Milwaukee Bucks στον πρώτο τίτλο της ομάδας μετά από 50 χρόνια.

Η Breitling ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ θα γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας της, αντιπροσωπεύοντας την πολυτελή ωρολογοποιία ως ένας από τους πρεσβευτές της παγκοσμίως.

> Διάβασε ακόμη: Sylvain Berneron, πώς γίνεται εμβληματικό ένα ρολόι;

"Η δύναμη της θέλησης, η αφοσίωση, το ακλόνητο όραμα και η επιθυμία του Γιάννη τον κάνουν έμπνευση", λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Breitling, Georges Kern. "Επιπλέον, είναι απλώς ένας από τους πιο cool, πιο προσγειωμένους τύπους που θα συναντήσεις ποτέ. Όταν αναζητούμε ένα μέλος για τα squad μας, δεν ψάχνουμε μόνο όσους είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν αλλά όσους φέρνουν χαρακτήρα και ακεραιότητα σε ό,τι κάνουν”.

Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας Πρωταθλητής του ΝΒΑ στην Breitling

Στα επιβλητικά 2μ. και 11 εκ. και με τις ικανότητες στο στεφάνι να ταιριάζουν με το ύψος του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαινόταν προορισμένος να παίξει μπάσκετ. Όμως δεν βγήκε από τα παραδοσιακά αμερικανικά scouting του ΝΒΑ. Το ταξίδι του ήταν πολύ πιο αντισυμβατικό — και διεθνές. Ο Αντετοκούνμπο γεννήθηκε από Νιγηριανούς γονείς στην Ελλάδα. Αν και μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές προκλήσεις, το πάθος του για το μπάσκετ και η αδιάκοπη προσπάθεια για επιτυχία ξεπέρασαν αυτά τα εμπόδια. Έδειξε το ταλέντο του στα ελληνικά πρωταθλήματα νέων και, ενώ ήταν ακόμη έφηβος, επιστρατεύτηκε στο ΝΒΑ.

Σήμερα, ο Γιάννης και τα αδέρφια του διοικούν μια ακαδημία μπάσκετ στην Αθήνα που βοηθά παιδιά από μη προνομιούχες ομάδες να εμπλακούν στο παιχνίδι και, μέσω αυτού, να χτίσουν αυτοπεποίθηση και δεξιότητες ζωής για ό,τι έχουν στο μυαλό τους.

> Διάβασε ακόμη: H Breitling 'τρέχει' μαζί με τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα των 60s

Ο Αντετοκούνμπο ενώνεται με άλλες διασημότητες, όπως ο Brad Pitt, η Charlize Theron, η Misty Copeland, o Kelly Slater και ο Adam Driver, ως μέλος του Breitling Squad. Σε προσωπικότητα και στυλ, ο καθένας τους αντιπροσωπεύει την casual, inclusive και βιώσιμη προσέγγιση της Breitling στην πολυτέλεια, ενώ φέρνει τον δικό του δυναμικό χαρακτήρα στη δουλειά του με τη μάρκα.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.