Το Seastar 2000 Professional Powermatic 80 της Tissot αποδεικνύεται παντός καιρού

Σχεδιασμένο στις ελβετικές Άλπεις, προορισμένο για τη ζωή στη θάλασσα.

Υπάρχουν πάντα εκείνες οι νόρμες που κατατάσσουν στυλ και ιδιότητες σε συγκεκριμένα "κουτάκια". Και έπειτα, υπάρχουν και εκείνα τα items που έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα και να υπογραμμίσουν πως τα iconic σχέδια προσαρμόζονται και αναδεικνύουν κάθε προσωπικό στυλ.

Σε αυτή την κατηγορία, τα ρολόγια-εργαλεία υψηλών επιδόσεων της Tissot από τη συλλογή Seastar, γεμάτα αυτοπεποίθηση και με σύμμαχο την αξιοπιστία, βάζουν "τικ" σε όλα τα boxes του στυλ.

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές ενός στιβαρού καταδυτικού ρολογιού μεν, με την κομψότητα να το κατατάσσει στα ρολόγια επένδυσης δε, το Seastar 2000 Professional Powermatic 80 γοητεύει χάρη στην ευκολία μετατροπής του σε ένα ρολόι περιπέτειας και ελευθερίας, ανά πάσα στιγμή.

> Διάβασε ακόμη: 25 ρολόγια για το 2022

Όποια και αν είναι η περιπέτεια την οποία σχεδιάζετε, αυτό το ρολόι είναι ένα εξαιρετικά τεχνικό, "διεκδικητικό" ρολόι, που σας γεμίζει με σιγουριά, είτε η "αποστολή" είναι στα βάθη της αστικής ζούγκλας είτε εκατοντάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το Seastar 2000 Professional Powermatic 80 της Tissot αποδεικνύεται παντός καιρού

Στεγασμένο μέσα σε μία κάσα "μυώδους" αρχιτεκτονικής από ανοξείδωτο ατσάλι, με επιλογή μαύρης PVD επίστρωσης και ανάγλυφο καντράν, με τα μοτίβα των κυμάτων στις αποχρώσεις του μαύρου ή μπλε-μαύρου να λειτουργούν ως διαπιστευτήρια των άψογων υποβρυχίων δραπετεύσεων, αυτό το ρολόι της Tissot κλέβει τις εντυπώσεις.

TISSOT 45
TISSOT 4

Στεγανό στα 600 μέτρα βάθος, το Seastar 2000 Professional Powermatic 80, από τεχνικής άποψης, είναι εξοπλισμένο με αυτόματο, αντιμαγνητικό μηχανισμό Powermatic 80, διαθέτει περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης με κεραμική ένθετη επίστρωση, βιδωτή κορώνα με προστασία, αυτόματη βαλβίδα ασφαλείας ηλίου και, φυσικά, πιστοποίηση καταδυτικού ρολογιού κατά ISO 6425 (2018).

> Διάβασε ακόμη: Το Patek Philippe του LeBron James από το Super Bowl κοστίζει -φυσικά- μια περιουσία

Στο κομμάτι της εικόνας, οι φωσφορίζοντες δείκτες με λεπτομέρειες Super-LumiNova®, το κυματιστό καντράν και το αδιάβροχο μαύρο καουτσούκ πρoσθέτουν πόντους στο κομμάτι του στυλ. Με τη μελέτη της απόδοσης και της αξιοπιστίας του Seastar να αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της δημιουργικότητας και της μηχανικής διαδικασίας της Tissot, το θέμα "πολυχρηστικότητα" λαμβάνει, πλέον, μερίδιο ανάλογης προσοχής.

TISSOT 2

Ψυχαγωγία ή εργασία, επίσημο ή casual ένδυμα, άντρας ή γυναίκα, τα όρια έχουν χάσει πια τη σημασία τους και ο σχεδιασμός αφιερώνεται αποκλειστικά στην απόλαυση της ζωής. Ποια είναι η επόμενη περιπέτειά σας, λοιπόν;


 


Info

TISSOT BOUTIQUE ATHENS

τηλ. 210 3616056

tissotwatches.com/el-gr

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.