Το αξίας €300.000 Richard Mille του Charles Leclerc δεν υπάρχει πια στον καρπό του

Ο Μονεγάσκος πιλότος της Scuderia Ferrari έπεσε θύμα ληστείας, με το ρολόι του να τον αποχαιρετά.

Γράφει: TopGear 20 Απριλίου 2022

Ως πρωτοπόρος στη βαθμολογία στην φετινή F1, ο Charles Leclerc έχει μπει στην συνομοταξία οδηγών του πρωταθλήματος, οι οποίοι περπατούν στο πεζοδρόμιο και αυτό αποτελεί είδηση με παγκόσμιο ενδιαφέρον. Το περιστατικό όμως που συνέβη όμως τη Δευτέρα το απόγευμα στην Ιταλία, είναι όντως εντυπωσιακό για πολλούς λόγους. 

Έπεσε θύμα ληστείας στην Ιταλία. Ο πιλότος της Ferrari ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μιας παρέας να φωτογραφηθεί μαζί τους και κάποιοι από την παρέα αυτή, με (προφανώς) επιδέξιο τρόπο του αφαίρεσαν το ρολόι από τον καρπό. Το Richard Mille του Leclerc κοστίζει γύρω στις 300.000€ και είναι ένα από τα ρολόγια που έχουν οι οδηγοί στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Richard Mille, η οποία από το 2021 είναι χορηγός της Ferrari. 

> Διάβασε ακόμη: Τα ρολόγια που λατρεύουν οι συλλέκτες

Ο Leclerc βέβαια συνεργαζόταν ήδη με την Richard Mille και για αυτό έχει και το δικό του ρολόι. Βασικά είχε, αφού του το έκλεψαν. Αλλά δεν εννοώ το συγκεκριμένο, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Έχει το δικό του μοντέλο, με το όνομά του, το οποίο βασίζεται στο RM67-02 που είναι ένα από τα μαζικά ρολόγια της Richard Mille για αυτό και κοστίζει 120.000€. Αυτό που φορούσε ο Leclerc φυσικά ήταν κάπως ακριβότερο, καθώς έφτανε τις 300.000€, αλλά και πάλι δεν είναι για να εντυπωσιάζεσαι κιόλας. 

Γιατί; 

Επειδή η Richard Mille με τα ιδιαίτερα, σχεδιαστικά, ρολόγια χειρός και με τα αφιερωμένα σε διασήμους μοντέλα στις σειρές προϊόντων της, φτιάχνει καταλόγους με εκατομμύρια και όχι με χιλιάδες ευρώ. 

Το αξίας €300.000 Richard Mille του Charles Leclerc δεν υπάρχει πια στον καρπό του@charles_leclerc

Ο Richard Mille, ένας λάτρης του motorsport και δαιμόνιος σε θέματα marketing έχει καταφέρει την τελευταία 20ετία να δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από την εταιρεία με το όνομά του.

> Διάβασε ακόμη: Ο Charles Leclerc και η πρόπονηση που τον οδήγησε στην κορυφή

Έχει τη δική του ομάδα στους αγώνες αντοχής του WEC με την οποία αγωνίζεται ο Sebastien Ogier φέτος και είναι επίσης πρόεδρος στην αντίστοιχη επιτροπή της FIA, ενώ πέρσι τράβηξε πάλι πάνω του τα βλέμματα δημιουργώντας την πρώτη αμιγώς γυναικεία ομάδα στο Le Mans. 

Η συνέχεια στο Top Gear

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.