Ποιος φοράει το καλύτερο ρολόι στο Μουντιάλ, ο Messi, ο Ronaldo ή ο Neymar;

Οι ποδοσφαιριστές φημίζονται για το συναρπαστικό, flashy γούστο τους στα πάντα, των ρολογιών τους μη εξαιρουμένων.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 05 Δεκεμβρίου 2022

Το Μουντιάλ δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο αλλά και με πολλά άλλα πράγματα, όπως με τα σπουδαία και ενίοτε εξαντρίκ αντρικά ρολόγια. Κι αυτό γιατί αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να περάσουν γύρω από τον καρπό τους οι superstars της στρογγυλής θεάς τα πιο καλά τους κομμάτια, αυτά που φυλάνε για τις "ειδικές περιστάσεις".

Μάλιστα, καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου αποτελεί την πλέον glamorous συνάντηση ποδοσφαιρικής κορυφής, το λιγότερο που πρέπει να περιμένεις να δεις είναι διαμαντένια και "πλουμιστά" Audermars Piguet.

Εμείς, στρέψαμε την προσοχή μας στις επιλογές των Lionel Messi, Cristiano Ronaldo και Neymar και σου αποκαλύπτουμε τις προτιμήσεις τους.

Το πολύ σπέσιαλ Patek Phillipe του Lionel Messi

Στις συνεντεύξεις Τύπου που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του Μουντιάλ, ο Messi είχε περασμένο στον καρπό του ένα χρυσό Nautilus του οίκου Patek Phillipe, στο οποίο ξεχώριζε το γκρι λουράκι του. Θα λέγαμε ότι η επιλογή του είναι αυτή ενός θρυλικού ρολογιού για έναν θρυλικό παίκτη.

Το "αυτοαναφορικό" Jacob & Co του Cristiano Ronaldo

Ο Ronaldo έχει συνεργαστεί με την εταιρεία Jacob & Co για μία σειρά από άκρως ενδιαφέροντα ρολόγια. Εκείνο που ξεχωρίσαμε στον καρπό του είναι ένα μεγάλο σε μέγεθος κομμάτι, του οποίου η κάσα έχει διάμετρο 44 χιλιοστά. Είναι διακοσμημένο με 26 διαμάντια και έχει πάνω του τη φιγούρα του εαυτού του.

Το εντυπωσιακό Rolex του Neymar

Ο ταλαντούχος παίκτης με τη φανέλα με τον αριθμό 10 συνηθίζει να φοράει ένα χρυσό Day-Date της Rolex, το οποίο ξεχωρίζει για τη "διαμαντένια" στεφάνη του και το καντράν με τα ζαφείρια σε σχήμα μπαγκέτας, που το καθένα τους είναι σε διαφορετικό χρώμα.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.