Ένα νέο κεφάλαιο τεχνικής μαεστρίας: ερμηνεύοντας εκ νέου την ιδέα της σχεδίασης της περιστρεφόμενης κάσας, η περιορισμένη έκδοση του Jazzmaster Face-2-Face III φέρνει στιλ και κομψότητα στην ομώνυμη σειρά. Ανεβάζοντας την τεχνογνωσία στην ωρολογοποιία και τη σχεδιαστική δημιουργικότητα σε πρώτο πλάνο, αυτό το νέο χρονόμετρο δύο όψεων προσθέτει μια διακριτική ανατροπή σε ένα από τα πιο σημαντικά ρολόγια με μηχανισμό της Hamilton.

Από την κυκλοφορία του το 2013, το Jazzmaster Face 2 Face θεωρείται πρωτοπόρος του νέου πεδίου ωρολογοποιίας για τη Hamilton: της ιδέας ενός καντράν διπλής όψης, που ουσιαστικά δίνει δύο ξεχωριστές προσωπικότητες σε μία μόνο ωρολογική δημιουργία. Αφού καθιερώθηκε ως συνδυασμός avant-garde και κλασικής αισθητικής, η συλλογή τώρα καλωσορίζει το Jazzmaster Face 2 Face III, την τρίτη έκδοση που περιορίζεται σε 999 κομμάτια.

Εξοπλισμένο με μια στρογγυλή περιστρεφόμενη κάσα 44 χιλιοστών, το εφευρετικό Jazzmaster Face 2 Face III διαθέτει δύο καντράν – το ένα είναι η όψη με την ένδειξη χρόνου που περιλαμβάνει και λειτουργίες χρονογράφου, και το άλλο είναι η όψη με κλίμακες μέτρησης και παρουσίαση της κίνησης του μηχανισμού. Χτισμένο με μια αρχιτεκτονική πολλαπλών επιπέδων, το καντράν του κύριου ρολογιού έχει μια πολυπλοκότητα που ταιριάζει με την εσωτερική του μηχανική. Ενώ η ώρα εμφανίζεται στον εξωτερικό δακτύλιο, οι τρεις μετρητές χρονογράφου παρακολουθούν τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα που έχουν παρέλθει. Αυτά τα επικαλυπτόμενα υποκαντράν είναι τοποθετημένα επάνω στον δίσκο ένδειξης της ημερομηνίας, σχηματίζοντας μια τρισδιάστατη δομή.

Τονίζοντας την έννοια της δυαδικότητας, τα ανθρακί στοιχεία του
καντράν συμπληρώνονται από τους μπλε τόνους του μετρητή ωρών που υπάρχουν και στον δείκτη δευτερολέπτων. Αναποδογυρίζοντας την κάσα, το δεύτερο καντράν διαθέτει τις κλίμακες του ταχύμετρου και του παλμόμετρου, που δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις ενός δραστήριου τρόπου ζωής να μετρούν την ταχύτητα και να παρακολουθούν τον σφυγμό τους. Η τεχνογνωσία της Hamilton στην ωρολογοποιία
φαίνεται καθαρά σε πρώτο πλάνο χάρη στον σκελετικό σχεδιασμό του καντράν που προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθεί κανείς την κίνηση του αυτόματου μηχανισμού H-41 του χρονογράφου με 60 ώρες αυτονομία ενέργειας.

Συνδυάζοντας το αντισυμβατικό και το κλασικό, το Jazzmaster Face-2-Face III συνδυάζεται με ένα καφέ δερμάτινο λουράκι με όψη πατίνας που τονίζεται με μπλε ραφές και στις δύο πλευρές για εντυπωσιακή αντίθεση και σπορ αίσθηση. Με χαρακτηριστικό του την περίπλοκη αισθητική του καντράν και την ευέλικτη εμφάνιση, το Jazzmaster Face 2 Face III ξαναγράφει τους κανόνες, τοποθετώντας την πρωτοποριακή καινοτομία σε μια πιο παραδοσιακή κάσα ρολογιών. Ένα κομμάτι που πραγματικό προκαλεί το ενδιαφέρον και ανοίγει συζητήσεις, αυτό το ρολόι με τη διπλή προσωπικότητα είναι φτιαγμένο για εξωστρεφείς λάτρεις των ρολογιών.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Υπεροχή διπλής όψης. Εξοπλισμένο με μια στρογγυλή περιστρεφόμενη κάσα των 44 χιλιοστών, η νέα περιορισμένη έκδοση Hamilton Jazzmaster Face 2 Face III φέρνει στιλ και κομψότητα στην πιο σημαντική από τις σειρές ρολογιών με μηχανισμό της Hamilton #hamiltonwatch.