Τέσσερα ρολόγια με υψηλές επιδόσεις για εκείνους που δε βρίσκεις μονίμως ξαπλωμένους σε μια ξαπλώστρα. Ρολόγια για να μετρήσεις τη διαδρομή που κάλυψες, για να επιχειρήσεις καταδύσεις ή για να χρονομετρήσεις την ποδηλατική σου πορεία. Ρολόγια με στυλ, φινετσάτο φινίρισμα, αλλά και απόλυτα ανθεκτικά στα μακροβούτια και στα καλοκαιρινά σπορ για να σε συνοδέψουν στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Longines - Legend Diver

Το Longines Legend Diver είναι η επανέκδοση ενός καταδυτικού ρολογιού της Longines από τη δεκαετία του ’60. Φιλοξενείται σε μια κάσα 42 χλστ. από ανοξείδωτο ατσάλι με το χαρακτηριστικό θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού, που τιμά τους κώδικες σχεδίασης του ’60, αλλά είναι εφοδιασμένο με σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως οι δύο βιδωτές κορόνες και η βιδωτή πλάτη, που εγγυώνται στεγανότητα μέχρι 300 μ. βάθος. Παράλληλα, διαθέτει μια εσωτερική, διπλής κατεύθυνσης καταδυτική στεφάνη που επιτρέπει στο δύτη να υπολογίζει το χρόνο που του απομένει στο βυθό. Συνδυάζεται είτε με λουράκι από μαύρο καουτσούκ ή δέρμα είτε με vintage πλεκτό μπρασελέ τύπου Milanese.

TAG Heuer - Aquaracer

Ένα μοντέλο που τόσο σε στυλ όσο και σε τεχνικά χαρακτηριστικά εξυπηρετεί το λάτρη του αθλητισμού και ειδικά των θαλάσσιων σπορ. Αδιάβροχο στα 300 μ., με ανθεκτικό NATO λουράκι σε χακί χρώμα ώστε να συνδυάζεται με κάθε εμφάνιση, κρύσταλλο από ζαφείρι που προστατεύει τον quartz μηχανισμό αλλά και ένδειξη ημερομηνίας για να μην ξεχαστείς στις διακοπές. Διαθέτει κάσα από ατσάλι, με διάμετρο 43 χλστ. και περιστρεφόμενη ατσάλινη στεφάνη με δακτύλιο αλουμινίου.

Tissot - T-Race Cycling

Η Tissot αποτίει φόρο τιμής στην ποδηλασία με τη συλλογή Tissot T-Race Cycling, που είναι εμπνευσμένη από τα χαρακτηριστικά του ποδηλάτου. Το αποκαλύπτουν το πιρούνι του σκελετού που απεικονίζεται στο μπρασελέ και τα πτερύγια, το εξωτερικό του καντράν και η στεφάνη του ταχύμετρου που έχουν σχήμα τροχού αλλά και οι μανέτες του φρένου στα πιεζόμενα μπουτόν και η κασέτα στο καπάκι και στην κορόνα. Διαθέτει μηχανισμό quartz και διάμετρο στα 44,5 χλστ., είναι αδιάβροχο σε πίεση έως 10 bar (100 m/330 ft) και διατίθεται σε ποικιλία αποχρώσεων.

Tudor - Black Bay Fifty-Eight

​​​​​​​

Ο vintage σχεδιασμός και το όνομά του είναι εμπνευσμένα από το 1958, όταν η Tudor παρουσίασε ένα από τα πρώτα της καταδυτικά ρολόγια, το ιστορικό Big Crown. Το Black Bay Fifty-Eight από ατσάλι έχει διάμετρο στα 39 χλστ. και είναι εφοδιασμένο με τον καινούριο αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5402 της Tudor. Διαθέτει μαύρη περιστρεφόμενη στεφάνη με διαβαθμίσεις 60 λεπτών, έχει αυτονομία 70 ωρών και είναι αδιάβροχο στα 200 μ. βάθος. Διατίθεται με μπρασελέ από ατσάλι ή με καφέ δερμάτινο λουράκι.