Κάποια ρολόγια κατορθώνουν να εκφράζουν το αύριο, το μέλλον, την εξέλιξη της ωρολογοποιίας. Άλλοτε επειδή ενσωματώνουν μια πρωτοποριακή σύνθεση υλικών, άλλοτε επειδή για την κατασκευή τους έχουν αξιοποιηθεί φυσικοί πόροι. Κάποια άλλα, πάλι, ξεχωρίζουν χάρη στο απίθανο στυλ ή την ιστορική τους παράδοση. Σε κάθε περίπτωση, τα μοντέλα που κερδίζουν την προσοχή διαθέτουν δυναμισμό, καινοτομία και έξυπνο design.

HUBLOT - Mykonos Limited Edition

Η Hublot, η μάρκα που έχει αποθεώσει το πρωτοποριακό fusion υλικών, παρουσιάζει το Mykonos Limited Edition, το νέο της μοντέλο με αποκλειστική κυκλοφορία στην Ελλάδα. Με κάσα διαμέτρου 45 χλστ., διαθέτει 280 εξαρτήματα και 59 πολύτιμους λίθους, ενώ προσφέρει 42 ώρες αυτονομία. Σχεδιαστικά αντανακλά το μυκονιάτικο στυλ συνδυάζοντας το μπλε με χρυσό. Έτσι, το μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα έχει χρυσές ραφές, η κεραμική κάσα είναι μπλε, όπως και η στεφάνη, ενώ η χρυσή κορόνα έχει εγχαραγμένο το λογότυπο της φίρμας. Ο χρονογράφος Mykonos Aerofusion αποτελεί μια ειδική έκδοση της ελβετικής ωρολογοποιίας και διατίθεται σε παγκόσμια αποκλειστικότητα από την Gofas Jewelry.

TAG HEUER - Carrera Calibre Heuer 01

Χάρη στο περίτεχνο και λεπτομερές skeleton καντράν του, το Calibre Heuer 01 της Tag Heuer προσελκύει όλα τα βλέμματα. Αυτός ο αυτόματος χρονογράφος από ατσάλι κυκλοφορεί με κάσα διαμέτρου 45 χλστ., έχει ένδειξη ημερομηνίας, ενώ η στεφάνη είναι κατασκευασμένη από μαύρο κεραμικό με την κλίμακα ταχύμετρου σε γκρι χρώμα. Προστατεύεται από κρύσταλλο από ζαφείρι, είναι αδιάβροχο στα 100 μ. βάθος και παρέχει 50 ώρες ενεργειακή αυτονομία. Το λουράκι από καουτσούκ διαθέτει αναδιπλούμενο κούμπωμα ασφαλείας.

TISSOT - T-Touch Expert Solar II

Το καντράν του T-Touch Expert Solar II είναι εξοπλισμένο με ηλιακό πάνελ για την επαναφόρτιση της μπαταρίας με ηλιακό ή τεχνητό φως. Ωστόσο, ακόμα και χωρίς αυτό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις 20 βασικές λειτουργίες αφής που διαθέτει. Η Tissot έχει συμπεριλάβει σε αυτό το ρολόι από τιτάνιο με διάμετρο 45 χλστ. πυξίδα, λειτουργία υψομέτρου, λειτουργία ρεγκάτας, οπίσθιο φωτισμό, χρονογράφο με λειτουργίες add/split/lap, αζιμούθιο, logbook, χρονόμετρο, δύο αφυπνίσεις, δύο ζώνες ώρας και διηνεκές ημερολόγιο. Ένα πραγματικό εργαλείο.

LONGINES - Conquest V.H.P.

Η σχέση της Longines με το χαλαζία quartz χρονολογείται από το 1954 και είναι γεμάτη διακρίσεις. Σήμερα το Conquest V.H.P. αντιπροσωπεύει ένα νέο επίτευγμα όσον αφορά την κίνηση quartz προσφέροντας μεγάλη ακρίβεια και υψηλή τεχνική λεπτομέρεια μέσα από μια σπορτίφ εμφάνιση. Η σειρά διατίθεται με καντράν διαμέτρου 42 ή 44 χλστ., καθώς και σε μια επιλογή με μπλε καντράν, σε ανθρακόνημα, επάργυρο ή μαύρο. Ένα μπρασελέ από ατσάλι ή μαύρο PVD ή ένα ελαστικό λουράκι σε μπλε ή σε μαύρο ολοκληρώνει το sporty ύφος του μοντέλου.