Όσοι αγαπούν τα ταξίδια, θα ενθουσιαστούν με αυτό το ρολόι

Στυλ, καινοτομία, αυτόματη κίνηση και λειτουργία GMT στο αυτόματο Pendulum Traveler.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 07 Δεκεμβρίου 2018

Όποιος παρακολουθεί τις προτάσεις των Ολλανδών ωρολογοποιών του οίκου Fromanteel γνωρίζει ότι οι τεχνίτες αυτοί είναι πολύ ικανοί στο να κατασκευάζουν οικονομικά σχέδια Ελβετικής κατασκευής. Η τελευταία τους πρόταση είναι ένα αξιόλογο παράδειγμα: το αυτόματο Pendulum Traveler.

Μετά την επιτυχία του Pendulum Original και του Pendulum Special Dark Edition, οι σχεδιαστές του Fromanteel αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να παρουσιάσουν το επόμενο μεγάλο τους. Βλέποντας ότι τα GMT σχέδιά τους είχαν μεγάλη ζήτηση, δεν ήταν δύσκολο να πάρουν τη σωστή απόφαση.

Όσοι αγαπούν τα ταξίδια, θα ενθουσιαστούν με αυτό το ρολόι

Η λειτουργία GMT σχεδιάστηκε σε συνεργασία με μια αεροπορική εταιρία τη δεκαετία του '50. Ο στόχος ήταν ο σχεδιασμός ενός ρολογιού που θα βοηθούσε τους πιλότους να ξεπεράσουν jet lag. Η προσθήκη μίας δεύτερης ζώνης ώρας, έλυσε κομμάτι του προβλήματος.

ρολοι gmt

Βέβαια, το Pendulum Traveler δεν είναι ειδικά κατασκευασμένο για πιλότους, αλλά για οποιονδήποτε ταξιδεύει πολύ. Το ρολόι έχει ένα διακριτικό, μινιμαλιστικό design, σε ατσάλινη κάσα των 42 χιλιοστών. Ωστόσο, στο πίσω μέρος βλέπουμε την αποθέωση του πληθωρικού με όλα του τα εξαρτήματα σε πλήρη λειτουργία.

Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με τζάμι από ζαφείρι, το ημίλευκο καντράν είναι ευανάγνωστο σε όποιο φως κι αν βρεθείτε, έχει αυτονομία ως 42 ώρες, ενώ αντέχει μέχρι τα 50 μ. βάθος.

Το Pendulum Traveler θα βγει σε παραγωγή ανάλογα με τη ζήτηση. Η τιμή του ξεκινά στα €799 κι αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να το αναζητήσετε μπορείτε να το κάνετε πατώντας εδώ.

gmt ρολοι

Από: Esquire NL

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Περιποίηση

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

10 από τα διασημότερα ρολόγια του κινηματογράφου

Cool πρωταγωνιστές, ιστορικά ρολόγια.

Ένα καλό ρολόι είναι το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου

Τέσσερα μοντέλα με εκλεπτυσμένο design, αξιόπιστη υπογραφή και υψηλή ποιότητα.