Μπορεί σήμερα η ποικιλία ρολογιών να είναι μεγαλύτερη από ποτέ, ωστόσο αυτό στο οποίο πάντα καταλήγεις είναι το ευκολοφόρετο, καλοσχεδιασμένο, καθημερινό ρολόι. Γιατί ένα μοντέλο με στυλ αλλά και πρακτικό, που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας, πάντα κερδίζει στα σημεία.

TISSOT - Seastar 1000 Gent Automatic

Πρωτότυπο, λειτουργικό και ιδανικό για θαλάσσιες εξορμήσεις, το Tissot Seastar 1000 Gent Automatic παντρεύει το στυλ με τις υψηλές επιδόσεις, αφού διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L, διαμέτρου 43 χλστ., και διάφανο καπάκι, είναι αδιάβροχο σε πίεση έως 30 bar (300 μ./1.000 ft) και διατίθεται με μπρασελέ ή με λουράκι από καουτσούκ. Επιπλέον, χάρη στο μηχανισμό Powermatic 80, προσφέρει 80 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

LONGINES - HydroConquest

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του σπορτίφ μοντέλου της Longines είναι η τεχνική αριστεία και η κλασική κομψότητα. Η έμπνευση πίσω από τη συλλογή HydroConquest είναι ο κόσμος των θαλάσσιων σπορ, εξ ου και το συγκεκριμένο διαθέτει το στυλ ενός καταδυτικού ρολογιού. Κυκλοφορεί με διάμετρο στα 41 ή στα 43 χλστ., με τρεις δείκτες και ημερολόγιο και ξεχωρίζει για την όμορφη απόχρωση του γκρι του ατσαλιού αλλά και για το πολύ εκλεπτυσμένο φινίρισμα.

TUDOR - Pelagos

Ένα από τα ωραιότερα μοντέλα της Tudor, το Pelagos κεντρίζει το ενδιαφέρον χάρη στον αρμονικό του σχεδιασμό και τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η διαμέτρου 42 χλστ. κάσα του κατασκευάζεται από τιτάνιο, ενώ η μαύρη κεραμική στεφάνη διαθέτει διαβαθμίσεις των 60 λεπτών. Είναι αδιάβροχο μέχρι τα 500 μ. βάθος, έχει αυτονομία 70 ωρών και φέρει αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος. Κυκλοφορεί με μπρασελέ ή με λουράκι από καουτσούκ.

TAG HEUER - Carrera Calibre 16

Ένα ακόμα εξαιρετικό μοντέλο από την Tag Heuer. Ο αυτόματος χρονογράφος Carrera Calibre 16, με διάμετρο στα 41 χλστ., είναι ένας αυθεντικός αγωνιστικός χρονογράφος της σειράς Carrera. Προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι με αντιανακλαστική επίστρωση, ενώ ο ίδιος ο χρονογράφος διαθέτει κάσα από γυαλισμένο ατσάλι. Επιπλέον, φέρει ένδειξη ημερομηνίας και είναι αδιάβροχος μέχρι τα 100 μ. βάθος. Το ατσάλινο μπρασελέ του έχει αναδιπλούμενο κούμπωμα ασφαλείας.