Διαθέτουν έξυπνα χαρακτηριστικά και αρρενωπό στυλ και χάρη στην τεχνική τους υπεροχή θεωρούνται ιδανικά ρολόγια για τις εξορμήσεις και τις δραστηριότητες που σχεδιάζεις να κάνεις τους επερχόμενους θερμούς μήνες. Τα μοντέλα που ακολουθούν αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι κομψότητα και αθλητικό στυλ συμβιώνουν αρμονικά.

TAG HEUER - CARRERA CALIBRE HEUER 02T TOURBILLON NANOGRAPH

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Ωρολογοποιίας της Γενεύης η Tag Heuer έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας της καινοτομίας: ένα σπείρωμα balance (hairspring) κατασκευασμένο από ανθρακονήματα που αποτελεί κατοχυρωμένη πατέντα της αβανγκάρντ ελβετικής ωρολογοποιίας. Το σπείρωμα αποκαλείται "καρδιά" του αυτόματου ρολογιού, καθώς είναι το πιο δύσκολο εξάρτημα στην κατασκευή του και επηρεάζει την ακρίβεια του μηχανισμού. Πίσω από τη δημιουργία του άλλωστε βρίσκεται μια ομάδα από μαθηματικούς, φυσικούς και χημικούς.

 

TISSOT - SEASTAR 1000 CHRONOGRAPH

Αν είσαι fan των καταδύσεων, το Seastar 1000 Chronograph της Tissot είναι το τέλειο ρολόι. Μπορείς να βουτήξεις άφοβα μέχρι τα 300 μ. βάθος, ενώ η αμφίδρομη στεφάνη θα σε καθοδηγεί σωστά στις μετρήσεις σου όσο βρίσκεσαι κάτω από το νερό. Διαθέτει φωσφορίζοντες δείκτες και αριθμητικές ενδείξεις αλλά και προστατευτικό κρύσταλλο από ζαφείρι.

 

 

LONGINES - SKIN DIVER WATCH

Ως φόρο τιμής στα 185 χρόνια της η Longines παρουσιάζει μια ανανεωμένη εκδοχή του πρώτου της diver watch, ενός ρολογιού με ρίζες στο 1959 και κομψή sleek αισθητική που καθρέφτιζε τις τάσεις που επικρατούσαν τη δεκαετία του ’50. Το νέο μοντέλο διατηρεί το στυλ και τις καθαρές γραμμές του πρωτότυπου σχεδίου, αλλά τεχνικά πατά γερά στις εξελίξεις της σύγχρονης εποχής.

 

RADO - HYPERCHROME CAPTAIN COOK

Η οικογένεια HyperChrome Captain Cook γεννήθηκε τη δεκαετία του ’60 ως μια έξυπνη casual καθημερινή πρόταση. Η ονομασία της προέρχεται από το θρυλικό Βρετανό εξερευνητή του 18ου αιώνα Captain James Cook, ο οποίος χάραξε πορεία μιλίων σε μια ανεξερεύνητη έως τότε ακτογραμμή στον Ειρηνικό. Η Rado συνεχίζει να τιμά την ιστορία της με τη νέα εκδοχή του HyperChrome Captain Cook.