Εσείς πόσο καλά ξέρετε το MotoGP™ και την εμπλοκή της Tissot σε αυτό το εντυπωσιακό μηχανοκίνητο πρωτάθλημα; Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψετε! Ένας μοναδικός διαγωνισμός "τρέχει" στη Boutique της Tissot στην Αθήνα (Πανεπιστημίου 6) με αφορμή το λανσάρισμα της νέας συλλογής ρολογιών 2019 της Tissot εμπνευσμένης από το MotoGP™. Δοκιμάστε τις γνώσεις σας και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα υπέροχο συλλεκτικό ρολόι της Tissot από τη συλλογή MotoGP™ και τις αγωνιστικές μηχανές! Νιώστε και εσείς τη μαγεία του πρωταθλήματος στον καρπό σας!

Η Tissot είναι Επίσημος Χρονομέτρης του MotoGP™ από το 2001. Αυτή η συνεργασία αντανακλά το γρήγορο και δυναμικό πνεύμα της μάρκας, η οποία ξεπερνάει συνεχώς τα όρια της. Για να τιμήσει αυτή τη συνεργασία, η Ελβετική μάρκα ρολογιών λανσάρει κάθε χρόνο την Επίσημη Συλλογή Tissot MotoGP™ όπου περιλαμβάνονται συλλεκτικά μοντέλα σε περιορισμένο αριθμό, τα οποία κυκλοφορούν σε ειδική συσκευασία κράνους. Τα ρολόγια αυτά έχουν τη δυναμική και στιβαρή εμφάνιση των μοτοσυκλετών, με λεπτομέρειες που αντανακλούν μερικά από τα χαρακτηριστικά τους - από τα χρονόμετρα έως το λουρί. Η απόλυτη ακρίβειά τους είναι δείγμα του υψηλού επιπέδου χρονομέτρησης της Tissot με στυλ που παραπέμπει στο Πρωτάθλημα και τους οδηγούς.

Η Boutique της Tissot στην Αθήνα ανήκει στο παγκόσμιο δίκτυο περισσότερων από 300 Boutique Tissot παγκοσμίως, και 12.500 POS όπου διατίθεται η μάρκα. Το περιβάλλον της παραμένει πιστό στη φιλοσοφία της Tissot, υιοθετώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν αναγνωρίσιμη παγκοσμίως. Το χαρακτηριστικό έπιπλο "safe" (χρηματοκιβώτιο) που παραπέμπει στη στεφάνη του ρολογιού, στο εσωτερικό του καταστήματος, αναδεικνύει τα sport γονίδια των συλλογών της μάρκας, ενώ οι φωτεινές ασπρόμαυρες προθήκες με τις υπέροχες κόκκινες κρυστάλλινες επενδύσεις προβάλλουν μοναδικά τη μεγαλύτερη συλλογή ρολογιών Tissot σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο εσωτερικός διάκοσμος της Boutique ολοκληρώνεται με τα φωτιζόμενα εικαστικά που "επικοινωνούν" την καμπάνια "Tissot, This is your time".