Αν η καθημερινότητά σου επιβάλλει να φοράς πουκάμισο –είτε το απαιτεί ο χώρος εργασίας σου είτε έχεις πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις–, τότε χωρίς αμφιβολία χρειάζεσαι ένα ρολόι που θα προσδίδει ένα προφίλ σοβαρότητας και κομψότητας. Γι’ αυτό προτίμησε ένα ρολόι με δερμάτινο λουράκι ή με μπλε καντράν, όπως κάνουν και οι πολιτικές προσωπικότητες.

LONGINES - Record

Είναι εμφανές ότι τα ρολόγια της συλλογής Record αποθεώνουν την κλασική κομψότητα και το διαχρονικό design. Στη συλλογή πλέον περιλαμβάνεται και μια εκδοχή σε ροζ χρυσό, η οποία έχει λάβει και την πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC (Επίσημο Ελβετικό Ινστιτούτο Ελέγχου Χρονομέτρων). Η κίνηση είναι αυτόματη και μπορείς να τη θαυμάσεις μέσα από το διαφανές καπάκι της κάσας. Διατίθεται με μαύρο, καφέ ή μπλε κροκό λουράκι.

TUDOR - Black Bay Chrono S&G

O νέος χρονογράφος της Tudor έχει διάμετρο 41 χλστ., προσφέρει αυτονομία 70 ωρών και κυκλοφορεί με ατσάλινο μπρασελέ, με δερμάτινο ή υφασμάτινο λουράκι. Διαθέτει χρυσή στεφάνη με μαύρο δίσκο και ταχυμετρική κλίμακα και μαύρο καντράν και είναι αδιάβροχος στα 200 μ. Διατίθεται αποκλειστικά από τη Rolex Hellas (Βαλαωρίτου 5, Αθήνα).

 

TISSOT - Carson Quartz

Διαθέτει κάσα που χαρακτηρίζεται από απλότητα και ατσάλινο καντράν, που προστατεύεται από κρύσταλλο από ζαφείρι, και δείχνει ιδιαίτερα κομψό με το δερμάτινο λουράκι του. Ο μηχανισμός είναι quartz powerdrive.

 

TAG HEUER - Aquaracer 300Μ

Διαθέτει ατσάλινη κάσα διαμέτρου 43 χλστ., μπλε καντράν, περιστρεφόμενη μπλε στεφάνη μονής κατεύθυνσης από ατσάλι με κεραμικό δακτύλιο και βιδωτή κορόνα. Το καντράν προστατεύεται από κρύσταλλο από ζαφείρι, ενώ στο πίσω μέρος της κάσας είναι χαραγμένο ένα σκάφανδρο δύτη. Όπως φανερώνει και το όνομά του, είναι αδιάβροχο στα 300 μ.

 

 

HAMILTON - Intra-Matic Automatic Chronograph

Η Hamilton τιμά τον Chronograph A του 1968 με ένα νέο μοντέλο στα 40 χλστ. από ανοξείδωτο ατσάλι. Κινείται από τον αποκλειστικό αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου Η-31, που παρέχει ελβετική ακρίβεια και μια πρακτική λειτουργία ημερομηνίας και έχει αυτονομία 60 ωρών.