10 από τα καλύτερα σπορ ρολόγια για το καλοκαίρι

Αυτά που θα σε βάλουν να κάνεις γυμναστική τον Αύγουστο.

Έχει ζέστη. Οι περισσότεροι θέλουν να είναι σε ένα δωμάτιο με το air condition να πέφτει ακριβώς πάνω ή σε μια παραλία με ένα cocktail στο χέρι. Aν πάλι, δεν θέλεις κάτι τέτοιο αλλά προτιμάς να είσαι ενεργός ακόμα και τις πιο ράθυμες μέρες του χρόνου, έχεις αρκετή δουλειά να κάνεις. Τι χρειάζεσαι; Τα κατάλληλα εργαλεία για να τα καταφέρεις. Όπως για παράδειγμα ένα πραγματικά καλό σπορ ρολόι.  

Τα σπορ ρολόγια έρχονται σε διάφορα μεγέθη και στυλ. Έρχονται, συνήθως, σε κομψά, μοντέρνα σχέδια και καταγράφουν την καθημερινή σου δραστηριότητα, είτε είσαι fan του τρεξίματος, της κολύμβησης, του ποδηλάτου ή ακόμα κι αν κάνεις bullying στον εαυτό σου για να σηκώσει ακόμα περισσότερα κιλά στο γυμναστήριο.

Έχοντας αυτά υπόψη σου, σου παρουσιάζουμε τα 10 σπορ ρολόγια που θα σου χρησιμεύσουν αν αναζητείς ένα hi-tech κομμάτι για να μετράς τους παλμούς σου, αλλά και για να βλέπεις τις τηλεφωνικές κλήσεις σου.

 

10 από τα καλύτερα σπορ ρολόγια για το καλοκαίριCasio F91W-1 Casual Sport Watch

Το πιο basic σπορ ρολόι που θα μπορούσες να αγοράσεις. Λέει την ώρα, έχει ξυπνητήρι και χρονόμετρο - μέχρι εκεί. Αλλά αν η γυμναστική σου δεν χρειάζεται κάτι πιο εξελιγμένο, αυτό το ρετρό-τύπου Casio είναι απίθανο. Και λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.

Θα το βρεις στα 9€ εδώ.

timex ρολοιTimex Ironman GPS Watch

Το Ironman GPS ρολόι της Timex καλύπτει όλες τις βασικές σου ανάγκες και η τιμή του δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ. Είναι ιδανικό για όσους κάνουν τζόκινγκ, αφού μετρά την απόσταση που καλύπτεις και τον χρόνο που κάνεις. Σου λέει επίσης αν χρειάζεσαι νερό ενώ αντέχει στα 50 μέτρα βάθος. Η μπαταρία του κρατά 12 ώρες.

Θα το βρεις στα 90€ εδώ.

polar ρολοιPolar M200 Sports Watch

Πρόκειται για ένα απίθανο και οικονομικό ρολόι. Το Polar σου επιτρέπει να καθορίζεις τις αποστάσεις σου πριν ξεκινήσεις το τρέξιμο, ενώ σου δίνει και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το GPS για να δεις που είσαι, που θέλεις να πας κτλ. Επίσης, περιλαμβάνει εξάσκηση παλμών, ενώ έχει και πολλές ακόμη έξυπνες λειτουργίες. Η μπαταρία του κρατά 6 ημέρες.

Θα το βρεις στα 135€ εδώ.

fitbitFitbit Versa Lite Smartwatch

Το Versa Lite είναι ένα από τα πλέον φοβερά ρολόγια της Fitbit και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για fitness. Το Lite είναι το πιο οικονομικό απ' όλα χωρίς όμως να στερείται λειτουργιών. Μετρά παλμούς, ύπνο, αποστάσεις και βήματα - όλα τα βασικά δηλαδή. Η μπαταρία του κρατά 4 ημέρες.

Θα το βρεις στα 133€ εδώ.

withings ρολοιWithings Steel HR Sport Smartwatch

Η Withings διαθέτει μεγάλη ποικιλία ρολογιών που καθόλου δεν μοιάζουν με τα smartwatches που έχεις στο μυαλό σου. Πάρε για παράδειγμα το Steel HR που πέρα από το παραδοσιακό του καντράν, μετρά την δραστηριότητά σου με πολλές λειτουργίες. Η μπαταρία του δε, είναι φοβερή, αφού κρατά 25 ημέρες.

Θα το βρεις στα 302€ εδώ.

skagen ρολοιSkagen Falster 2 Black Silicone Smartwatch

Η Skagen είναι ένα εμβληματικο brand με σκανδιναβικό design. Έτσι, το Falster 2 δεν θα μπορούσε παρά να είναι μινιμαλιστικό, στιλάτο, "έξυπνο". Έχει καθαρό καντράν και παρέχει στατιστικές από τη Google. Αν ψάχνεις ένα ρολόι που εύκολα μπορείς να το φορέσεις και στο γραφείο, αυτό είναι μία εξαιρετική επιλογή. Η μπαταρία του κρατά 24 ώρες.

Θα το βρεις στα 298€ εδώ.

suunto ρολοιSuunto Spartan Sport GPS Watch

Ένα ξεκάθαρα σπορ ρολόι, τόσο χάρη στο λουράκι σιλικόνης που φέρει σε έντονο χρώμα μέχρι το καντράν που είναι ανοξείδωτο ατσάλι. Μετρά τα πάντα, ενώ διαθέτει 80 διαφορετικές μεθόδους μέτρησης για να διαλέξεις ανάλογα με την δραστηριότητά σου, είτε κολυμπάς είτε κάνεις σκι. Η μπαταρία του κρατά 8 ώρες.

Θα το βρεις στα 315€ εδώ.

movado ρολοιMovado Connect Smartwatch

Το Movado Connect έχει πάνω από 100 διαφορετικές ρυθμίσεις στο καντράν κάτι που σημαίνει ότι προσαρμόζεσαι κι αυτό ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες. Είναι σαν να φοράς ένα smartphone στον καρπό σου, με fitness, tracking, ενημερώσεις για μηνύματα, μουσική και το Google Assistant. Η ποιότητα της οθόνης του δε, είναι εξαιρετική. Η μπαταρία του κρατά 24 ώρες.

Θα το βρεις στα 375€ εδώ.

garmin ρολοιGarmin Forerunner 645 Musi

Το Forerunner 645 δεν αστειεύεται. Μπορεί να σου δώσει στατιστικές που μόνο τα υψηλής ποιότητας μόνιτορ μπορούν να προσφέρουν, σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις μουσική ενώ ενεργοποιώντας Garmin Pay δεν χρειάζεται να κουβαλάς και κινητό ή πορτοφόλι όσο είσαι έξω για τρέξιμο. Έχει, βέβαια, πάμπολλες ακόμη λειτουργίες. Η μπαταρία του κρατά 7 ημέρες.

Θα το βρεις στα 652€ εδώ.

apple watch 4Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular)

Η κυτταρική επικοινωνία μπήκε στην αρένα των smartwatches χάρη στην Apple. Αν πιστεύεις ότι σε συμφέρει να το αγοράσεις για να έχεις τις ίδιες λειτουργίες με ένα κινητό, τότε ναι, σίγουρα αξίζει τον κόπο, αφού έχει επιπλέον ΕCG monitor, μετρητές γυμναστικής, προσωπικό γυμναστή και Apple Music, μεταξύ άλλων. Η μπαταρία του κρατά 18 ώρες.

Θα το βρεις στα 595€ εδώ.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.