10 cool accessories για το Apple Watch

Από δερμάτινα λουράκια μέχρι φουτουριστικά airpods.

Τα Apple Watches, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα του κολοσσού από το Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας, δεν έχουν και την πιο cool φήμη. Προγραμματίζουν meetings, μετρούν τους σφυγμούς της καρδιάς σου, ελέγχουν το fitness πρόγραμμά αλλά τους λείπει το μαγικό άγγιγμα που θα τα κάνει να ξεχωρίσουν. Υπάρχουν όμως κάποια αξεσουάρ ικανά να αλλάξουν αυτήν την κατάσταση: Από δερμάτινα λουράκια μέχρι ασύρματους φορτιστές, αυτά τα extras αλλάζουν όλα τα δεδομένα για τα υπερσύγχρονα ρολόγια της Apple.

10 cool accessories για το Apple WatchRail Road Leather Apple Watch Strap

Κανείς δεν μπορεί να κάνει λάθος με ένα minimal, δερμάτινο λουράκι. Η Shinola σου δείχνει τον τρόπο για να μετατρέψεις ένα Apple Watch σε έναν ιδανικό σύντροφο για επίσημα meetings και δείπνα εργασίας.

Θα το βρεις εδώ.

 

Camel Sport Apple WatchSport Loop Watch Strap

Το λουράκι από αδιάβροχο ναύλον, σε οκτώ διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, είναι ιδανικό για πιο sport εμφανίσεις κερδίζοντας εύκολα τον ανταγωνισμό που φτιάχνεται από καουτσούκ.

Θα το βρεις εδώ.

 

Rugged Armor Pro Apple Watch Case (44mm)Rugged Armor Pro Apple Watch Case (44mm)

Αν τώρα χρειάζεσαι μία πανοπλία για το smart watch σου, η συγκεκριμένη δυναμική και ιδιαίτερα προστατευτική θήκη χρησιμοποιεί το καουτσούκ σαν ασπίδα ενάντια σε κάθε φθορά και κάθε γδάρσιμο.

Θα το βρεις εδώ.

 

Apple Watch StrapApple Watch Strap Adapters

Ο πιο εύκολος και καλαίσθητος τρόπος για να ρυθμίζεις και να κρατάς δεμένο με σιγουριά το Apple Watch στον καρπό σου.

 

Θα το βρεις εδώ.

 

Belt Apple watchBelt Watch Charging Cable

To Apple Watch στερεώνεται στην επιφάνεια φόρτισης ενώ το καλώδιο, μήκους 1,2 μέτρων, από chevron είναι μία πολύ πιο όμορφη αλλά και εντυπωσιακή λύση σε σχέση με αυτό που δίνει η εταιρεία.

Θα το βρεις εδώ.

 

Base Station Wireless Charging PadBase Station Wireless Charging Pad

Έρχεται σιγά σιγά η ώρα για τους ασύρματους φορτιστές: Τα earbuds, το iPhone και το Apple Watch αναπαύονται μακριά από καλώδια, αναπληρώνουν τις δυνάμεις τους ενώ το τελευταίο λειτουργεί και ως ρολόι κομοδίνου. 

Θα τον βρεις εδώ.

 

Timeporter Apple WatchTimeporter Travel Case for Apple Watch

Ιδανική θήκη για όσους ταξιδεύουν συχνά, έτσι ώστε να φορτίζουν γρήγορα το Apple Watch χωρίς να χρειάζεται να ξεμπλέκουν καλώδια κάθε φορά.

Θα την βρεις εδώ.

 

Tech PouchTech Pouch

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε περισσότερες τσέπες. Ιδιαίτερα όταν αυτές έρχονται με ένα τόσο καλαίσθητο design που τις κρύβει εντελώς. Το Tech Pouch από αδιάβροχο ναύλον είναι απλά ακαταμάχητο. 

Θα το βρεις εδώ. 

 

Screen Protectors AppleScreen Protectors for Apple Watch (40mm)

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην γρατζουνίσεις την οθόνη; Μάλλον καμία. Έτσι ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψεις την επένδυση που κουβαλάς στον καρπό σου έρχεται με κόστος λίγο μεγαλύτερο των 10 ευρώ. 

Θα το βρεις εδώ.

 

Airpods appleAirPods Pro

Ένα από τα πιο περιζήτητα accessories εκεί έξω για κάθε λάτρη των gadgets. Αν ακόμα δεν τα έχεις κάνει δικά σου, ίσως ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις και να εκτοξεύσεις το coolness του Apple Watch που φοράς.

Θα τα βρεις εδώ.

​​​​​Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.