Παρέλαση από εμβληματικά ρολόγια στο οσκαρικό κόκκινο χαλί

Τα κορυφαία μοντέλα των μεγαλύτερων ωρολογοποιών που επέλεξαν οι χολιγουντιανοί αστέρες.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 11 Φεβρουαρίου 2020

Κλασικές black tie εμφανίσεις με μετρημένες στα δάχτυλα εξαιρέσεις πραγματοποίησαν οι χολιγουντιανοί αστέρες στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Όσκαρ και οι επιλογές τους στο ρολόι κινήθηκαν ακριβώς στα ίδια μονοπάτια. Επένδυσαν σε κορυφαίους οίκους ωρολογοποιίας και προτίμησαν μοντέλα μινιμαλιστικής αισθητικής που αποτελούν διαχρονικές αξίες.

Το Panerai PAM 728 του Taika Waititi

Παρέλαση από εμβληματικά ρολόγια στο οσκαρικό κόκκινο χαλί

Ο σκηνοθέτης του "Τζότζο", που αποχώρησε από την 92η τελετή απονομής με το χρυσό αγαλματίδιο Διασκευασμένου Σεναρίου, φόρεσε στον καρπό του το μοντέλο PAM 728 της Panerai με κάσα από τιτάνιο και μπλε δερμάτινο λουράκι.

ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

Το Cartier Pasha de Cartier του Rami Malek

ΡΑΜΙ ΜΑΛΕΚ ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

Μπλε δερμάτινο λουράκι επέλεξε και ο περσινός νικητής του Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, επενδύοντας στο vintage αισθητικής σχέδιο Pasha de Cartier του οίκου Cartier. 

ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

Το Bulgari Octo Finissimo του Antonio Banderas

ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

Εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα ήταν η επιλογή του μεγάλου χαμένου της φετινής διοργάνωσης, που παρά την έξοχη ερμηνεία του στο "Πόνος και Δόξα" του Pedro Almodovar δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματάκι. Ο Banderas προτίμησε το μίνιμαλ ατσάλινο μοντέλο Octo Finissimo του οίκου Bulgari με την οκτάγωνη σε σχήμα κάσα. 

ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

Το Rolex Daytona 6263 του Ryan Seacrest

ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

Όταν είσαι ο επίσημος παρουσιαστής του κόκκινου χαλιού, τότε είναι αδύνατον να μην στολίζει τον καρπό σου ένα σχέδιο του επίσημου χορηγού των Oscars 2020 που δεν ήταν άλλος από την Rolex. Το θρυλικό Daytona 6263 ήταν η καλύτερη επιλογή για το λευκό σμόκιν του Ryan Seacrest.

ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

 

Το Rolex Day-Date του Timothée Chalamet

ΣΑΛΑΜΕ ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

Μπορεί να μην φόρεσε σμόκιν και να μην υιοθέτησε το κλασικό black tie look, ωστόσο ο Timothée Chalamet πρόσθεσε το απαραίτητο glam στην workwear εμφάνισή του, διαλέγοντας το χρυσό Day-Date της Rolex.

ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

Το Tag Heuer Monaco του Colin Jost

ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

Ο σύντροφος της Scarlett Johansson φόρεσε ένα από τα πιο ιστορικά ρολόγια όλων των εποχών, το Tag Heuer Monaco, που κοσμούσε τον καρπό του Steve McQueen στην ταινία Le Mans

ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

Το Rolex GMT-Master του Spike Lee

ΣΠΑΪΚ ΛΙ ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

Το ροζ-χρυσό GMT-Master της Rolex ολοκλήρωσε την αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Kobe Bryant εμφάνιση του Spike Lee.

ΟΣΚΑΡ ΡΟΛΟΓΙΑ

Από: Esquire UK 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα