Η Hamilton συνεργάστηκε με τη Schott NYC (και οι δύο εταιρείες υπήρξαν προμηθευτές του αμερικανικού στρατού) για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό συλλεκτικό ρολόι. Το Khaki Pilot Schott NYC διαθέτει κάσα 46 χλστ. και στο εσωτερικό του χτυπά ένας αυτόματος day-date μηχανισμός H-30. 

Αν και "khaki", διαθέτει μαύρο καντράν και μαύρο δερμάτινο λουράκι, ενώ οι δείκτες και οι ενδείξεις έχουν επικάλυψη Super-LumiNova για ευκολία στην ανάγνωση, κάτι που χρειάζεται να έχει ένα ρολόι που προορίζεται για πιλότους.

Το Khaki Pilot Schott NYC της Hamilton είναι μόνο ένα από τα επτά ρολόγια που ξεχωρίσαμε λόγω του ιδιαίτερου στυλ τους.

Hublot - Big Bang Unico Sang Bleu Ceramic Blue

Σε ιδιαίτερη μπλε απόχρωση, κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό, με κάσα διαμέτρου 45 χλστ. και λουράκι από μπλε δέρμα και μαύρο ελαστικό, το Big Bang Unico Sang Bleu Ceramic Blue επιβεβαιώνει ότι η Hublot είναι μια πρωτοποριακή και εκκεντρική φίρμα που γνωρίζει όχι μόνο πώς να σχεδιάζει ρολόγια, αλλά και πώς να στηρίζει τις δημιουργίες της με υψηλή τεχνογνωσία.

 

 

Tudor - Black Bay Dark

Μερικές φορές το μαύρο είναι το καλύτερο χρώμα για μια εμφάνιση. Το Black Bay Dark της Tudor στα 41 χλστ. είναι κατασκευασμένο από μαύρο PVD ανοξείδωτο ατσάλι με ασορτί λουράκι, κάτι που του χαρίζει ιδιαίτερη γοητεία, καθώς συνδυάζει vintage στοιχεία με σύγχρονες κατασκευαστικές επιλογές.

 

 

TAG Heuer - Carrera Calibre 16 Automatic Chronograph

Από ανοξείδωτο ατσάλι και στα 41 χλστ., το Carrera Calibre 16 είναι ακόμη ένα στυλάτο σπορ ρολόι που τιμά την ιστορία της TAG Heuer αλλά και τις ρίζες της ονομασίας του οίκου: "Techniques d’Avant Garde". Το εντυπωσιακό μπλε χρώμα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο από το συνδυασμό με το καφέ δερμάτινο λουράκι και την κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι.

 

 

Rado - Golden Horse Automatic

Έχοντας ως μότο της το "Αν μπορείς να το φανταστείς, μπορούμε να το κατασκευάσουμε", η Rado έχει ήδη παρουσιάσει πολύ λεπτά ρολόγια από κεραμικό υλικό αλλά και υψηλής τεχνολογίας μοντέλα με διαμάντια. Στο Golden Horse Automatic στα 41,8 χλστ. αυτό που τραβά την προσοχή είναι το πράσινο χρώμα στο καντράν σε συνδυασμό με το ανοξείδωτο ατσάλι.

 

 

Oris - Aquis Date Relief

Πέρα από το ότι ξεχωρίζει για το κόκκινο ελαστικό λουράκι, αυτό το ρολόι της Oris, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον κολυμβητή Ernst Bromeis, είναι ένα αξιόπιστο μοντέλο στα 43,55 χλστ. με εκλεπτυσμένη κατασκευή και εμπνευσμένο design που παραπέμπει στα ’80s.

 

 

 

Longines - Master Collection

Με μια εταιρεία όπως η Longines μπορείς πάντα ποντάρεις στην κομψότητα, όπως δείχνει άριστα το Master Collection των 40 χλστ., από ανοξείδωτο ατσάλι με ασορτί μπρασελέ. Είναι ένα ρολόι υψηλής ακρίβειας που αντιπροσωπεύει άξια την προσήλωση της Longines στα πρακτικά μοντέλα με κλασικές αναφορές.