TAG Heuer Connected, κάτι παραπάνω από ένα smartwatch

Η ελβετική ωρολογοποιία προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία με τη μορφή ενός υπερσύγχρονου ρολογιού.

Με το λανσάρισμα του νέο Tag Heuer Connected Watch, η λεπτή γραμμή ανάμεσα στα μηχανικά ρολόγια και τα smartwatches γίνεται ακόμα πιο λεπτή. Ένα μονοπάτι, το οποίο έχει επιλέξει εδώ και καιρό η ελβετική ωρολογοποιία, φανερώνεται ακόμα περισσότερο με αυτήν την τελευταία της επιλογή: H Tag Heuer φιλοδοξεί να πάρει μεγάλο μερίδιο της νέας ψηφιακής αγοράς.

Πώς ακριβώς θα το κάνει αυτό; Προτείνοντας κάτι που ξεπερνά τα στενά όρια του smartwatch. Ήδη από το 2015 και την πρώτη κυκλοφορία του μοντέλου, η ελβετική εταιρεία είχε δείξει τις διαθέσεις της. Σήμερα, τα σημεία-κλειδιά του νέου TAG Heuer Connected Watch είναι πολλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

TAG Heuer Connected, κάτι παραπάνω από ένα smartwatch

Καταρχάς, το λειτουργικό σύστημα της Google, το Wear OS αναλαμβάνει να φέρεις εις πέρας ταυτόχρονα τις διαφορετικές λειτουργίες του ρολογιού. Η συνεργασία με τον κολοσσό από το Mountain View της Καλιφόρνιας είναι ένα άλμα προς το μέλλον και ένα άλμα προς μία πολύ πιο λειτουργική κατεύθυνση - με άλλα λόγια, υπόσχεται πλήρη συμβατότητα τόσο με τις iOS όσο και τις Android συσκευές. Όσο για την "καρδιά" του νέου μοντέλου; O επεξεργαστής Qalcomm Snapdragon 3100 εγγυάται τρομερή υπολογιστική δύναμη σε συνδυασμό με μία πιο χρηστική διαχείριση των άπειρων δυνατοτήτων του νέου Connected Watch. 


"Το Connected Watch δεν είναι απλά ένα ρολόι, αλλά μία πραγματική εντυπωσιακή εμπειρία που ενσωματώνεται πλήρως στο νέο ψηφιακό οικοσύστημα της TAG Heuer"


Google Assistant, Google Play, Google Translate, Google Pay, Google Maps, notifications για μηνύματα καθώς και e-mails είναι μερικά μόνο από τα "εργαλεία" που προσφέρει το μοντέλο. Μάλιστα η εφαρμογή TAG Heuer Sports είναι σχεδιασμένη για μία ακόμα πιο έντονη εμπειρία, όταν κάποιος κάτοχος των ρολογιών της εταιρείας, καταπιάνεται με το γκολφ, το τρέξιμο, την ποδηλασία και γενικότερα το fitness.

Όσο για το τι πιστεύει η ίδια η ελβετική ωρολογοποιία για το νέο της δημιούργημα; "Το Connected Watch δεν είναι απλά ένα ρολόι, αλλά μία πραγματική εντυπωσιακή εμπειρία που ενσωματώνεται πλήρως στο νέο ψηφιακό οικοσύστημα της TAG Heuer, το οποίο διακρίνεται για τις υψηλές επιδόσεις του και τον sport χαρακτήρα" ήταν τα λόγια του Frédéric Arnaul, Chief Strateg και Digital Officer της TAG Heuer.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.